Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Τα "μεγαλεία" του κ. Τσαβδαρίδη


Στην εφημερίδα ΕΘΝΟΣ επέλεξε να διαφημιστεί ο κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης. Δεν το κρύβει βέβαια, ότι τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης δεν μπορούν να καλύψουν τις πολιτικές του φιλοδοξίες και με ανοικτά χαρτιά δείχνει σε όλους μας σε ποιο επίπεδο θέλει να παίξει τα επικοινωνιακά του παιχνίδια. Είναι το επίπεδο που προβάλλονται εκείνοι που έχουν στο νου τους, όχι τη μικρή τους επαρχία, αλλά την Αττική γη και το κοινοβούλιο.
Είναι προφανές ότι η καταχώριση στο ΕΘΝΟΣ δεν απευθύνεται στους δημότες της Βέροιας, αλλά στον διαχειριστή της πολυκατοικίας της οδού Ρηγίλλης.
Είναι πασιφανές, ότι αν ο κ. Τσαβδαρίδης ήθελε να προβληθεί στους κατοίκους του δήμου μας, θα προτιμούσε τα τοπικά μέσα ενημέρωσης (όση αποστροφή κι αν του προκαλεί η σκέψη να απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων), αφού η συνολική κυκλοφορία τους είναι υπερδεκαπλάσια κάθε Αθηναϊκής εφημερίδας.
Τα ερωτήματα που πλανώνται στην κοινωνία μας, για την ευκολία της πρόσβασης που έχει ο κ. Τσαβδαρίδης στα μεγάλα εκδοτικά συγκροτήματα, που είναι συνδεδεμένα στη συνείδηση του λαού με τα συμφέροντα των μεγαλοεργολαβικών επιχειρήσεων του Ομίλου, δεν είμαστε σε θέση να τα απαντήσουμε.
Πάντως όπως όλα δείχνουν, λεφτά υπάρχουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: