Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Χαρούλα..."Την επόμενη Κυριακή ψηφίζουμε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για τον τόπο μας"

ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ
Χαρούλας Ουσουλτζόγλου – Γεωργιάδη


"Το μήνυμα ελήφθη. Η αναμενόμενη δυσαρέσκεια των συμπολιτών μας απέναντι στο βάρος που δυσανάλογα φορτώθηκαν με την υπαγωγή μας στο Μνημόνιο καθώς και η επίσης, σε συγκεκριμένους τομείς δυσαρέσκεια του εκλογικού σώματος, εξαιτίας συγκεκριμένων αναγνωρισμένων και διαπιστωμένων προβλημάτων, που προέκυψαν στη διαχείριση της καθημερινότητας από τη Δημοτική μας αρχή την προηγούμενη τετραετία, διαμόρφωσαν το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής.

Έχω εντοπίσει τα λάθη, έχω πλήρη εικόνα ως προς το τι απογοήτευσε τους συμπολίτες μου. Την επόμενη Δευτέρα τα αλλάζω όλα. Όπως πλήρη εικόνα και σαφή στήριξη έχω να συνεχίσω τα βήματα προόδου που ξεκίνησαν με σχεδιασμό και υπευθυνότητα τα περασμένα χρόνια, αλλά δεν τα προβάλαμε όσο έπρεπε. Είναι κρίμα ολ’ αυτά να πάνε χαμένα.

Ο κόσμος έχει δίκιο, άσχετα αν η καταγραφή του εκλογικού αποτελέσματος της Κυριακής θεωρώ ότι αδικεί τόσο το έργο όσο και τις βάσεις που θέσαμε για την πρόοδο της Βέροιας. Συνεχίζω να επιμένω ότι η εναλλακτική που προτείνει ο συνδυασμός που κατέλαβε την πρώτη θέση την περασμένη Κυριακή, δεν είναι εναλλακτική προόδου και ανάπτυξης.

Καλώ σε γενική συσπείρωση όλες ανεξαιρέτως τις προοδευτικές δυνάμεις του νέου Δήμου Βέροιας και όλους όσους αγαπούν τον τόπο τους. Η διοικητική ευθύνη της περιοχής δεν μπορεί και δεν πρέπει να περιέλθει στα χέρια εκείνων, που ενώ είχαν τη δυνατότητα ως βουλευτές να βοηθήσουν το Δήμο Βέροιας δεν το έκαναν, που αποδεδειγμένα δεν γνωρίζουν, που δεν θέλουν να μάθουν, που αντιγράφουν προγράμματα, που εκφοβίζουν την ψήφο των συμπολιτών μας, που χρησιμοποιούν τη Δημαρχία για να πετύχουν κάτι περισσότερο μόλις οι ευκαιρίες θα τους το επιτρέψουν. Ο τόπος μας και οι άνθρωποί του είναι πολύ περήφανοι για να πέσουν σε τέτοια χέρια. Οι δυνάμεις της Προόδου και της Κοινωνικής Αλληλεγγύης, έχουμε Ιστορική Ευθύνη να εμποδίσουμε την εγκατάσταση τέτοιων πολιτικών Αρχών στο Δήμο μας. Είναι σίγουρο ότι θα το πράξουν".


Με ξεχωριστή τιμή
Χαρούλα Ουσουλτζόγλου Γεωργιάδη

Δεν υπάρχουν σχόλια: