Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Βραβεία Philoxenia Tourism Awards 2010 και Ε.Χ.Κ.Σελίου

Εν αναμονή του αποτελέσματος των Ελληνικών Βραβείων Τουρισμού "Philoxenia Tourism Awards 2010" και στην κατηγορία "Καλύτερο Χιονοδρομικό Κέντρο" μια μικρή διαδρομή στα μέχρι τώρα βραβεία.
Στο διαγωνισμό των Ελληνικών Βραβείων Τουρισμού “Philoxenia Tourism Awards 2006” που διοργανώθηκε για πρώτη φορά από την Helexpo και στην κατηγορία "Καλύτερο Χιονοδρομικό Κέντρο" μεταξύ των 20 χιονοδρομικών κέντρων της χώρας τα αποτελέσματα του διαγωνισμού ήταν, πρώτο το Χ.Κ. Παρνασσός και συνέχεια Χ.Κ. 3-5 Πηγάδια, Χ.Κ. Βασιλίτσα (Γρεβενά), Καϊμάκτσαλαν (Πέλλα), Χ.Κ. Χελμός (Αχαΐα).
Στο διαγωνισμό του 2007 πρωτιά πέτυχε πάλι το Χ.Κ. Παρνασσός, ακολουθούμενο από τα Χ.Κ. 3-5 Πηγάδια καιτο Σέλι Ημαθίας, τη Βασιλίτσα στα Γρεβενά και το Καϊμάκτσαλαν στο Νομό Πέλλας.
Καλύτερο χιονοδρομικό κέντρο για ακόμη μία φορά το 2008 το Χ.Κ. Παρνασσός και ακολουθούν, Βασιλίτσα Γρεβενών, Καϊμάκτσαλαν Πέλλας, Σέλι Ημαθίας, Χάνια Πηλίου. Μία θέση πίσω το Χ.Κ. Σελίου αυτή τη φορά.
Χρονιά της Ημαθίας το 2009 με πρώτο το Χ.Κ. 3-5 Πηγάδια Νάουσας, ακολουθούμενο από τα Χ.Κ. Βασιλίτσα Γρεβενών, Καϊμάκτσαλαν Πέλλας, Παρνασσός και Σέλι Ημαθίας



Δεν υπάρχουν σχόλια: