Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Επίσκεψη της Χαρούλας στο Δημαρχείο Δ. Μακεδονίδος




Στο Δήμο Μακεδονίδος, στα Ριζώματα, βρέθηκε το πρωί της Πέμπτη 04 Νοεμβρίου, η υποψήφια Δήμαρχος Δ. Βέροιας και επικεφαλής του συνδυασμού "Συμπολιτεία", Χαρούλα Ουσουλτζόγλου-Γεωργιάδη, όπου επισκέφτηκε το Δημαρχείο και είχε συναντήσεις με τον Δήμαρχο κ. Γ. Δάλλα καθώς και με όλους τους δημοτικούς υπαλλήλους.

Η υποψήφια Δήμαρχος παρέμεινε επί μακρόν στο Δήμο απαντώντας σε ερωτήματα εργαζομένων, κυρίως σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας των υπηρεσιών από 01-01-2011, οπότε και εφαρμόζεται και στην πράξη η διοικητική συνένωση των πέντε Δήμων. Επεσήμανε χαρακτηριστικά:

«Κανείς δεν θα φύγει από το σπίτι του, κανείς δεν μετακινείται, αν δεν το επιθυμεί. Ο «Καλλικράτης» δεν ανατρέπει τους οικογενειακούς μας προγραμματισμούς, αντίθετα, τους ενισχύει και τους κάνει πιο εύκολους».

Η Χαρούλα Ουσουλτζόγλου επισκέφτηκε και το ΚΑΠΗ καθώς και τα γραφεία του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» όπου επεσήμανε για άλλη μια φορά ότι είναι ρητή, προγραμματική της δέσμευση, να συνεχιστεί η λειτουργία αυτών των φορέων και προγραμμάτων όπως και άλλων κοινωφελών δράσεων.

«Έχουμε τον τρόπο και την εμπειρία, το κάναμε ήδη στη Βέροια, να στηρίξουμε έμπρακτα και χειροπιαστά τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού. Ανεξάρτητα από την πορεία της Κρατικής χρηματοδότησης, όλες οι Κοινωνικές Δομές όχι μόνο θα διατηρηθούν αλλά θα αυξηθούν και θα γίνουν αποτελεσματικότερες».

Η υποψήφια Δήμαρχος, τέλος, εξήρε το έργο του νυν Δημάρχου Δ. Μακεδονίδος, κ. Γ. Δάλλα όλα αυτά τα χρόνια, έργο που όπως τον διαβεβαίωσε «θα συνεχιστεί κανονικά, όπως κανονικά θα συνεχιστούν και οι ήδη ξεκινημένες μελέτες για τις οποίες έγκαιρα προνόησε όλα αυτά τα χρόνια ο Γιάννης Δάλλας, με τον οποίον με ενώνει ένα παρελθόν και ένα μέλλον άριστης συνεργασίας. Η Διοίκηση έχει συνέχεια», παρατήρησε η Χαρούλα Ουσουλτζόγλου, «ειδικά δε και κυρίως όταν μία Δημοτική Αρχή αφήνει πίσω της σημαντική κληρονομιά προσφοράς και έργου στον τόπο. Ξημερώνει μια καινούρια μέρα για την περιοχή σας», δήλωσε, «έρχεται μια εποχή μεγαλύτερων ευκαιριών, μια εποχή όπου όλοι, ανεξάρτητα από το που καταγόμαστε ή το που διαμένουμε, είμαστε ίσοι, απολαμβάνοντας τα ίδια ακριβώς δικαιώματα. Αυτή είναι και η κεντρική φιλοσοφία της «Συμπολιτείας», όπως το λέει και το όνομά μας: Ίσες Ευκαιρίες σε Όλους. Την Κυριακή λαμβάνουμε καθαρή εντολή και από Δευτέρα ξεκινάμε την οργάνωση για την ένταξή μας στη νέα αυτοδιοικητική περίοδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: