Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

"Ημέρα χωρίς αυτοκίνητο" 22 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Δήμος Βέροιας στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την "Ημέρα χωρίς αυτοκίνητο" θα κλείσει το τμήμα της Λεωφόρου Ανοίξεως από την οδό Κοτουνίου μέχρι την οδό Μ.Καρακωστή, το πρωί της Τετάρτης 22 Σεπτεμβρίου από τις 11:00π.μ. μέχρι της 13:00μ.μ.. Στις εκδηλώσεις θα συμμετέχουν μαθητές από τα δημοτικά σχολεία της Βέροιας. Το πρόγραμμα για τους μαθητές που γίνεται σε συνεργασία με την Α΄ Βάθμια και την Β ’Βάθμια Διεύθυνση Εκπαίδευσης του νομού θα περιλαμβάνει τα εξής:

A) Παιδικά παραδοσιακά παιχνίδια

Β) Μοίρασμα ενημερωτικών φυλλαδίων που θα συντάξουν οι μαθητές των Δημοτικών Σχολείων της πόλης σχετικά με το μήνυμα της ημέρας.

Γ) Ζωγραφική στο οδόστρωμα της οδού Ανοίξεως

Επίσης στο πλαίσιο της εκδήλωσης τριθέσια ποδήλατα, σαν και αυτά που συνηθίζεται να χρησιμοποιούνται στο κέντρο πολλών ευρωπαϊκών πόλεων, θα κάνουν δωρεάν πολιτιστική περιήγηση στο κέντρο της Πόλης.

O Δήμος καλεί όλους τους πολίτες του να τιμήσουν την "Ημέρα χωρίς αυτοκίνητο", να περιορίσουν όσο είναι δυνατόν τη χρήση του αυτοκινήτου τους και να μην σταθμεύσουν τα αυτοκίνητα τους στο συγκεκριμένο τμήμα της Λεωφόρου Ανοίξεως για να διευκολύνουν την διεξαγωγή των προγραμματισμένων δράσεων

Συμμετέχουμε όλοι,

Αναδεικνύουμε μια άλλη όψη της πόλης μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: