Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Νομαρχιακή ΠΑΣΟΚ "εναντίον" Γραμματικού


Από τη Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ ανακοινώθηκαν τα εξής, με αφορμή την συμμετοχή της Παρθένας Γραμματικού στο ψηφοδέλτιο του Λάζαρου Τσαβδαρίδη: "Με έκπληξη αλλά και έντονο σκεπτικισμό, πληροφορηθήκαμε από τις εφημερίδες την κάθοδο στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου της κυρίας Γραμματικού Παρθένας με το ψηφοδέλτιο του υποψήφιου Δημάρχου στο νέο διευρυμένο Καλλικρατικό Δήμο της Βέροιας που στηρίζεται από την Νέα Δημοκρατία.
Έκπληξη διότι αναρωτιόμαστε εάν σ΄ ένα κομματικό στέλεχος πρώτης γραμμής επί 30 χρόνια, οι ηθικές αξίες μπορούν να αντικατασταθούν από αξίες που απορρέουν από συγκυριακές πολιτικές σκοπιμότητες.
Σκεπτικισμό, εάν για ένα τέτοιο στέλεχος, που βασίζεται σε προσωπικές πικρίες και επιδιώξεις, το προϊόν πολιτικής συναλλαγής κρίνεται ικανό να αντικαταστήσει την αξιοπρέπεια και κυρίως την υστεροφημία.
Πάνω απ’ όλα όμως η συνεργασία με ένα στενά κομματικό πρόσωπο, το οποίο ταυτίζεται με την άποψη της μη εφαρμογής του Καλλικράτη, δείχνει τις προθέσεις και τις επιδιώξεις του. Λυπούμαστε που ένα στέλεχος του χώρου μας έχει αυτή την επιλογή και πολύ περισσότερο όταν έχει εκλεγεί και δραστηριοποιείται και σε άλλες καίριες θέσεις. Τέτοιες συμπεριφορές είναι καταδικαστέες, όχι μόνο από τον πολιτικό φορέα, αλλά και από την ίδια την κοινωνία.
Τα μέλη του ΠΑΣΟΚ που ακολουθούν παρόμοιους δρόμους σε αυτή την κρίσιμη πολιτική μάχη για τον Καλλικράτη και την πρόοδο της χώρας μας, βρίσκονται αντικειμενικά απέναντί του και οδηγούνται από μόνα τους έξω από το κίνημά μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια: