Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Προυποθέσεις για τα τροχόσπιτα στο χιονοδρομικό Σελίου

Τροχόσπιτα 2010-2011

Η προσωρινή στάση των τροχόσπιτων για την περίοδο 2010-2011 στις εγκαταστάσεις του Ε.Χ.Κ. Σελίου θα καθορίζεται από τις παρακάτω προϋποθέσεις :

1. Κατά την περίοδο από την 20η Σεπτεμβρίου μέχρι την 2η Οκτωβρίου θα δικαιούνται οι φίλοι επισκέπτες να δηλώσουν προτίμηση θέσεως τηλεφωνικώς. Η τηλεφωνική κατοχύρωση θα σημαίνει αυτόματη κατοχύρωση για άφιξη μέχρι και την 29η Οκτωβρίου 2010 Μετά την ημερομηνία αυτή η κατοχύρωση δεν θα ισχύει. Οι σχετικές αναφορές θα καταγράφονται στον ηλεκτρονικό χάρτη των τροχόσπιτων που σε ελεύθερη πρόσβαση τηρείται στην ιστοσελίδα μας.

2. Αφίξεις τροχόσπιτων ελεύθερες ή έπειτα από προτίμηση επιτρέπονται από την Δευτέρα 4η Οκτωβρίου 2010, αποκλειστικά κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες των δημοσίων υπηρεσιών.

3. Γίνεται ειδική μνεία πως τα ετήσια κοινόχρηστα θα καταβάλλονται με την άφιξη του τροχόσπιτου, άλλως δεν θα επιτρέπεται η είσοδος.

4. Κατά την άφιξη θα υπογράφεται πρωτόκολλο εισόδου και αποδοχής όρων προσωρινής παραμονής. Σε κάθε περίπτωση γνωστοποιείται από την αρχή πως καμία υπηρεσία φύλαξης δεν παρέχεται από το Ε.Χ.Κ.Σ. και η προσωρινή στάση του τροχόσπιτου στους χώρους που υποδείξαμε θα γίνεται με προσωπική ευθύνη των ιδιοκτητών ως προς την ασφάλεια της περιουσίας τους.

5. Όσον αφορά το οικονομικό ύψος των κοινοχρήστων ισχύουν ακριβώς τα ίδια με την προηγούμενη χρονιά, χωρίς την παραμικρή αύξηση και με τα εξής χορηγούμενα προνόμια: Δύο (2) εκπτωτικές ετήσιες κάρτες ενηλίκων ανά τροχόσπιτο σαν να πρόκειται για κατοίκους Σελίου και δύο (2) κάρτες ανηλίκων ανά τροχόσπιτο δωρεάν σαν να πρόκειται για ανήλικα κατοίκων Σελίου.

Ευχόμαστε καλή χρονιά σε όλους αφού πλέον με την “δική τους ανακοίνωση” ξεκινά ουσιαστικά η χειμερινή μας περίοδος, ελπίζουμε με πολλά χιόνια.

Τηλέφωνο πληροφοριών : 2331026237 και www.seli-ski.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: