Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Με τον Γκιόνογλου ο Τάσος Τασιόπουλος

Αλεξάνδρεια 30/9/2010
Αγαπητοί Συμπολίτες

Σε λίγες μέρες θα βρεθούμε μπροστά στην πρώτη εκλογική αναμέτρηση του νέου, μεγάλου και με πάρα πολλές δυσκολίες αλλά και εξαιρετικές δυνατότητες "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟΥ" δήμου της Αλεξάνδρειας.
Θα κληθούμε όλοι να αξιοποιήσουμε κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο μεγάλες θεσμικές αλλαγές και μεγαλύτερες αναπτυξιακές προκλήσεις.
Σήμερα λοιπόν παρά ποτέ η τοπική κοινωνία πρέπει να αισθανθεί ότι η συμμετοχή είναι πολιτικό γεγονός και πρέπει να οικοδομήσει μια ισχυρή, ικανή και αποτελεσματική ομάδα ανθρώπων που θα στηρίζεται σε μια νέα αντίληψη αυτοδιοικητικής διακυβέρνησης.
Σε μια τέτοια προσπάθεια για να δημιουργηθούν ευρύτερες κοινωνικές και πολιτικές συναινέσεις χρειάζονται όλοι, κυρίως όμως απαιτείται οι επικεφαλής να μπορούν να σταθούν πάνω από παλινδρομήσεις, εγωισμούς και μικροκομματικούς υπολογισμούς, αλλά και οι δημότες θα πρέπει να συνδράμουν στο δύσκολο σχεδιασμό για την υποστήριξη της τοπικής ανάπτυξης.
Με αυτούς τους προβληματισμούς και με τη σκέψη ότι οφείλουμε εφόσον μπορούμε να προσφέρουμε ως νέες συμμετοχές χωρίς συμβιβασμούς και υπερβαίνοντας το δίλημμα της εύκολη ς αποχής ή της δύσκολη ς ενεργητικής συμμετοχής
Δηλώνω ότι θα είμαι υποψήφιος στο συνδυασμό "ΡΟΥΜΛΟΥΚΙ –ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ, ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ" του υποψήφιου δημάρχου Χαράλαμπου Γκιόνογλου.
Τάσος Τασιόπουλος
πρώην δήμαρχος δήμου Αντιγονιδών
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: