Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Με τη "Συμπολιτεία" ο Γρηγόρης Μπρανιώτης


Την προσχώρησή του στο συνδυασμό "Συμπολιτεία" της Χαρούλας Ουσουλτζόγλου-Γεωργιάδη ανακοίνωσε ο Γρηγόρης Μπρανιώτης. Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας έχει ως εξής:

"Αγαπητοί συνδημότες,
Οι δημοτικές εκλογές που έρχονται θα είναι καθοριστικές για την πορεία του τόπου μας. Η πρόκληση είναι μεγάλη και θα χρειασθεί η συνεργασία ικανών και αποφασισμένων ανθρώπων για να απαντηθεί με τον πιο πειστικό και αποτελεσματικό τρόπο. Έχοντας ανιδιοτελή και εύλογη επιθυμία να προσφέρω σε αυτήν την προσπάθεια, η οποία πρέπει να στέκεται πάνω από κόμματα και "δουλείες" της κεντρικής πολιτικής σκηνής, αποδέχτηκα με αίσθημα ευθύνης και συναίσθηση χρέους την τιμητική πρόταση της Χαρούλας Ουσουλτζόγλου-Γεωργιάδη.

Πιστεύω ακράδαντα στο προσωπικό ήθος και την ακεραιότητά της. Πιστεύω στον καθαρό και τίμιο αγώνα της. Υποστηρίζω την πραγματική, και όχι στα λόγια, υπερκομματική της προσπάθεια και συμμετέχω με όλες μου τις δυνάμεις στο συνδυασμό της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος. Σάς καλώ όλους να σταθούμε πάνω από μικροπολιτικές σκοπιμότητες, να γυρίσουμε την πλάτη μια και καλή σε αυτούς που μας πίκραναν και να συνεχίσουμε τον αγώνα για την ευημερία και την προκοπή του τόπου μας."

O Γρηγόριος Αθανασίου Μπρανιώτης είναι αξιωματικός ε.α. της Πολεμικής Αεροπορίας. Γεννήθηκε το 1961 στη Βέροια όπου τελείωσε και το Λύκειο. Κατετάγη στην σχολή Μηχανικών της Πολεμικής Αεροπορίας και υπηρέτησε επί 25 έτη ως αξιωματικός μέχρι το 2004. Κατά την περίοδο της θητείας του υπηρέτησε σε πολεμικές μονάδες καθώς και στην Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων (Ε.Λ.Β.Ο) ως τμηματάρχης διασφάλισης ποιότητας (ΜΟΕΠ – 3) της Γενικής Διεύθυνσης Εξοπλισμών (ΓΔΕ).
Υπήρξε υποψήφιος Βουλευτής με τη ΝΔ στις εκλογές του 2009.
Είναι παντρεμένος με τη οδοντίατρο Μαρία Αλδάκου, νομαρχιακή σύμβουλο και πρώην Αντινομάρχη Παιδείας, με την οποία έχει μια κόρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: