Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Επίθεση μελών της Χρυσής Αυγής σε υποψήφιο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ!

Άλλο ένα περιστατικό με πρωταγωνιστές μέλη της Χρυσής Αυγής έγινε στο Σιδηρόκαστρο. Τι δηλώνει ο υποψήφιος βουλευτής.

Ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Στάθης Κουτμερίδης, δέχθηκε επίθεση από κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής σε παζάρι όπου επισκεπτόταν στο Σιδηρόκαστρο.

Σύμφωνα με τον Ευάγγελο Βενιζέλο την ώρα που ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, ήταν στο παζάρι υπήρχε κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής το οποίο του επιτέθηκε λεκτικά με πολύ σκληρές εκφράσεις εναντίον των στελεχών του ΠΑΣΟΚ.


Αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι το συμβάν ξεκίνησε από την αντίδραση των μελών της Χρυσής Αυγής για την παρουσία του υποψήφιου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Γρηγόρη Ζαρωτιάδη, στον οποίο αρχικά επιτέθηκαν για την πολιτική του ΠΑΣΟΚ, ενώ κατέληξαν με προσωπικές ύβρεις εναντίον του.

Η επέμβαση του πρώην βουλευτή και εκ νέου υποψηφίου, Στάθη Κουτμερίδη, πυροδότησε την κατάσταση με αποτέλεσμα οι τόνοι να ανεβούν επικίνδυνα. Υπήρξαν σπρωξιές και ένταση...

Καταλυτική στάθηκε η επέμβαση του ιερέα που βρισκόταν μπροστά στο συμβάν, καθώς και των πελατών του καταστήματος. Άμεση ήταν και η επέμβαση του αστυνομικού του τμήματος Σιδηροκάστρου, όπου πήγαν μετά οι εμπλεκόμενοι, για να υποβάλλουν μήνυση για φραστική επίθεση, ύβρεις και συκοφαντική δυσφήμιση.

"Σε αυτή την ιστορικά δυσκολότερη περίοδο που περνάει η χώρα μας, με τους πολίτες να αντιμετωπίζουν τεράστιες οικονομικές δυσκολίες, κάποια κατευθυνόμενα εξωθεσμικά κέντρα βρήκαν την ιδανική ευκαιρία να δημιουργήσουν συνθήκες εκφασισμού, αναρχίας και τρομοκρατίας στην ελληνική κοινωνία", δηλώνει με ανακοίνωσή του ο υποψήφιος βουλευτής.

"Ας αντιληφθούν οι εκφραστές του φασισμού πως όποια πρόσκαιρη νομιμοποίηση τους έδωσε στο θυμό του ένα μικρό κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας γρήγορα θα εξανεμιστεί με τις πράξεις τους και τις συμπεριφορές τους.
Ας γνωρίζουν οι νοσταλγοί του ναζισμού πως η δημοκρατία στη χώρα μας ούτε εκφοβίζεται ούτε τρομοκρατείται. Το δίλημμα των εκλογών της 17ης Ιουνίου είναι πρωτίστως υπαρξιακό", καταλήγει στην ανακοίνωσή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: