Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Σέλι: Κτηνωδία, μέσα σε πέντε μήνες δολοφόνησαν 15 σκυλιά



Κάποια ανθρωπόμορφα κτήνη κυκλοφορούν στο Σέλι και το Σάββατο το βράδυ 15 Μαρτίου, δολοφόνησαν τέσσερα σκυλιά εκ των οποίων το ένα δεσποζώμενο... τον Μπέλο.

Βρέθηκε μόνο το ένα από τα τέσσερα το οποίο ξεψύχησε μπροστά στα μάτια ενός φίλου. Τα υπόλοιπα τρία σκυλιά δεν βρέθηκαν, μεταξύ αυτών και ο πλέον αγαπημένος σκύλος του χωριού, η μασκότ της πλατείας και ο σκύλος που λάτρευαν όλα τα παιδιά.....ο Μπέλος.

Από τις 17-10- 14 έως 15-3-14 έχουν πεθάνει δεκαπέντε σκυλιά εκ των οποίων τα δύο ήταν δεσποζώμενα. Όλα τα θηλυκά ήταν στειρωμένα και όλα τους πλήρης εμβολιασμένα ακόμη και για την λύσσα, κάποια έφεραν και αριθμό μικροτσίπ.

Είμαστε δύο εθελοντές φιλόζωοι οι οποίοι μένουμε μόνιμα στο Σέλι τα τελευταία πέντε χρόνια και είχαμε και έχουμε υπό την προστασία  μας και  με την βοήθεια φίλων ότι αδέσποτο εγκαταλείπεται στο βουνό και κυρίως αυτά είναι κυνηγόσκυλα. Όλα αυτά τα χρόνια κάνουμε μεγάλο αγώνα για αυτά τα αθώα πλάσματα που πετιούνται σαν σκουπίδια στο έλεος του θεού, για να τα κρατήσουμε στην ζωή αξιοπρεπώς. Και το αποτέλεσμα ποιο; Ζώα που δεν ενόχλησαν ποτέ κανέναν και άλλωστε ποιόν να ενοχλήσουν σε ένα ακατοίκητο χωριό;

Είμαστε συντετριμμένοι με όλη αυτή την κατάσταση και πρόθυμοι να το φτάσουμε στα άκρα για να βρεθεί ο ένοχος. Η "Εθελοντική Δράση: Γη των Αδέσποτων, μια νέα φιλοζωική ομάδα που δρα στην Βέροια, καλεί όποιον γνωρίζει πληροφορίες για τον δολοφόνο ή οτιδήποτε άλλο να επικοινωνήσει με τους Εταίρους της ή στο e-mail: landofstrays@gmail.com ή απευθείας στο Α.Τ. Βέροιας  


Δεν υπάρχουν σχόλια: