Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Ο Ακριβόπουλος Λεωνίδας...Απαντάει στον Γ. Παπαγιάννη




Με αφορμή την από 19/03/2014 δημοσιευμένη επιστολή του κ. Παπαγιάννη: "Να τιμάμε τους ένδοξους προγόνους μας" σε ιστότοπο τη πόλης μας, έχω να επισημάνω τα εξής: Από σχηματισμού του κομματικού φορέα της ΔΗΜΑΡ, συμμετέχω ως μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Ημαθίας. Προ ενός έτους εξελέγην γραμματέας από τα μέλη αυτής. Δοθέντος ότι υπάρχει αναφορά στη ΔΗΜΑΡ ως "κόμμα της κ. Ρεπούση" θα ήθελα να ενημερώσω ότι οι θέσεις του κόμματος εκφράζονται από τα  αρμόδια όργανα και τον Πρόεδρο της.  

Η ΔΗΜΑΡ εκφράζει ένα προοδευτικό πολιτικό χώρο ευρωπαϊστών και μεταρρυθμιστών, στον οποίο κάθε στέλεχος της έχει δικαίωμα να εκφράζεται και να διατυπώνει ελεύθερα της απόψεις του. Μάλιστα, μιλώντας για ένδοξους προγόνους θα μπορούσα και ο ίδιος να αναφερθώ, ως απόγονος προσφύγων εκ του Πόντου, σε προγόνους μου που υπέστησαν τα πάνδεινα και εντέλει στέριωσαν και άκμασαν στην όμορφη πόλη μας, ώστε τεκμαίρεται η ιστορική γνώση και μνήμη μου.
Όπως μου επιβάλλει ο πολιτικός πολιτισμός και η κουλτούρα του πολιτικού χώρου που εκπροσωπώ σε τοπικό επίπεδο, αλλά και χάριν της προσωπικής γνωριμίας και της συναδελφικής ιδιότητας με τον κ. Παπαγιάννη, θα ήθελα να του ευχηθώ καλό αγώνα και καλή δύναμη στην προσπάθεια του. 

Μετά τιμής
Ακριβόπουλος Λεωνίδας

Γραμματέας Νομαρχιακής Δημαρ Ημαθίας

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος 
με τον συνδυασμό "Δράση με γνώση"
του Κ. Βοργιαζίδη

Δεν υπάρχουν σχόλια: