Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Ο Δημήτρης Τζίμας, στην κορυφή της IPSC

tzimasdimitris
 Δεν είναι λίγες οι φορές που μας έχει απασχολήσει με θετικό τρόπο η διεθνής πορεία του Δημήτρη Τζίμα, ενός ανθρώπου που έχει συμβάλλει στο παρελθόν εκ θέσεως για την ελληνική σκοποβολή. Η πολυετής εμπειρία του Δημήτρη, η συστηματική του εργασία αλλά και η ανιδιοτέλεια που τον διακρίνει, τον έφεραν να έχει η συνεισφορά του περισσότερη σημασία στη διεθνή σκοπευτική σκηνή παρά στην ελληνική πραγματικότητα…
Τα τελευταία χρόνια ήδη διαδραμάτιζε κορυφαίο ρόλο στους κόλπους της IPSC, αρχικά από την θέση του IPSC Shotgun Rules Director (Διευθυντή Κανονισμών Λειόκανου IPSC) και στη συνέχεια από την υψηλή θέση του IPSC Executive Director, όπου είχε την ευκαιρία να βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του Προέδρου της IPSC, Nick Alexakos.
Τα νέα είναι ακόμη πιο ευχάριστα όμως για την ελληνική σκοποβολή, αλλά και για τον ίδιο τον Δημήτρη, αφού η πρόσφατη παραίτηση του Vince Pinto, τον έφερε στην υψίστης σημασίας θέση του Γραμματέα της IPSC. Μετά από 13 χρόνια υπηρεσίας, ο αγαπητός Vince, παραχώρησε τη θέση του στον Δημήτρη Τζίμα. Είναι εξαιρετικής σημασίας η θέση του Γραμματέα της IPSC, πόσο μάλλον όταν τη διατηρεί ένας άνθρωπος προερχόμενος από την ελληνική σκοποβολή με λαμπρή πορεία όλα αυτά τα χρόνια.
Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στα νέα καθήκοντα του Δημήτρη Τζίμα και καλή δύναμη στο δύσκολο έργο που ανέλαβε.

www.shooters.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: