Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Κ.Βοργιαζίδης: Συμβολικό ξεκίνημα του προεκλογικού αγώνα

Από το Διαβατό επέλεξε να ξεκινήσει την προεκλογική του εκστρατεία ο υπ. Δήμαρχος Βέροιας Κώστας  Βοργιαζίδης, την Πέμπτη 27/03/2014, εγκαινιάζοντας και επίσημα την έναρξη του προεκλογικού αγώνα. Με ισχυρή παρουσία υποψηφίων του συνδυασμού του και πλήθος υποστηρικτών από την ευρύτερη περιοχή, ο Κώστας  Βοργιαζίδης συνομίλησε με κατοίκους του χωριού, όπου έτυχε θερμής υποδοχής.
Μεγάλη ήταν η συναισθηματική ωστόσο φόρτιση του υπ. Δημάρχου, όχι τόσο εξαιτίας των εκδηλώσεων ενθουσιασμού όσο γιατί εκεί μεγάλωσε ο πατέρας του, Χαράλαμπος Βοργιαζίδης, γνωστός γενικός χειρουργός με δεκαετίες ανιδιοτελούς προσφοράς, υπόδειγμα πατρός και επαγγελματία. Επιπλέον, ο Διαβατός, ως μέρος της Ιστορίας του ξεριζωμένου Ποντιακού Ελληνισμού, αποτέλεσε τη νέα φιλόξενη εστία του παππού και της γιαγιάς του, προσφύγων μετά την Μικρασιατική Καταστροφή.

Η περιοδεία του υπ. Δημάρχου συνεχίστηκε στην Κουλούρα ενώ την Παρασκευή 28/03/2014 επισκέφτηκε τη Λυκογιάννη και τη Ν. Νικομήδεια όπου και έγινε δεκτός από τους κατοίκους των περιοχών με ιδιαίτερη θέρμη. Μετά τις σύντομες αλλά ουσιαστικές συνομιλίες που είχε με τους ανθρώπους των περιοχών, ο Κώστας Βοργιαζίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Ο παλιός Δήμος Απ. Παύλου, στο σύνολό του, λόγω της εγγύτητάς του με τον αστικό ιστό της Βέροιας αλλά και της ιδιαίτερης μορφολογίας του, αποτελεί αναπτυξιακό σημείο-κλειδί για το μέλλον της ευρύτερης περιοχής. Οι υγιείς δυνάμεις υπάρχουν. Και με ικανοποίηση διαπίστωσα σήμερα ότι οι δυνάμεις αυτές, τις οποίες εκπροσωπεί ο συνδυασμός μας, είναι έτοιμες να προστρέξουν στην πρώτη γραμμή του προεκλογικού αγώνα, του τόσο δύσκολου και ιδιαίτερου αγώνα. Εύχομαι και επισήμως καλή επιτυχία σε όλους τους συνυποψηφίους μου και ζητώ από τους πολίτες να μας κρίνουν με βάση όχι μόνο τα λόγια μας, αλλά κυρίως τα έργα μας. Την ιστορία, την ταυτότητα, την παρακαταθήκη μας, ως πολίτες, ως επαγγελματίες της αγοράς, ως υπεύθυνοι πολιτικοί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: