Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Για ψηφοθηρία κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ο Θ. Πάγκαλος

Για αισχρή και ανεύθυνη ψηφοθηρία κατηγόρησε τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ ο Θεόδωρος Πάγκαλος, λέγοντας πως ο Αλέξης Τσίπρας οδηγεί τη χώρα σε εκλογές προκειμένου να πάρει μεγαλύτερο ποσοστό, εκμεταλλευόμενος τη συγκυρία και φοβούμενος να μην αλλάξει το ρεύμα. Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ το πρωί, ο Θ Πάγκαλος έκανε λόγο για αυθαιρεσία και υπεροψία των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ έναντι των αντιπάλων τους «από το ύψος του 16%» και διερωτήθηκε "αν θα αρχίσουν τις εκτελέσεις, μόλις το ποσοστό του κόμματος τους φθάσει το 25%".


Ερμηνεύοντας το αποτέλεσμα της κάλπης, ο κ. Πάγκαλος έκανε λόγο για αργόμισθους στο δημόσιο που διορίστηκαν με κομματική εύνοια και εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους στην κάλπη, αλλά και για εκατοντάδες χιλιάδες φοροφυγάδες που θέλουν να παραμείνουν στο απυρόβλητο. Το μήνυμα από τις κάλπες, είπε ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ δεν είναι "συνεργαστείτε"-αυτό είναι δευτερεύον. Η κύρια υπόδειξη του μέσου Έλληνα πολίτη, προσέθεσε, είναι ότι επιθυμεί να συνεχιστεί η κατάσταση όπως ήταν και να μην θυσιάσει τίποτα από αυτά που είχε στο παρελθόν.


Ο κ. Πάγκαλος χαρακτήρισε τις θέσεις Τσίπρα ασυνάρτητες και αυθαίρετες και τόνισε πως «αν εφαρμοστούν αυτά που λέει θα οδηγηθούμε σε οικονομικού χαρακτήρα καταστροφή, που θα μας πάει 30-40 χρόνια πίσω». Μάλιστα σχολιάζοντας τις θέσεις που εξέφρασε ο Αλ. Τσίπρας για το έλλειμμα, ανέφερε σκωπτικά ότι «υπάρχει και Άγιος Βασίλης και η καλή μάγισσα, που μαθαίνουν τα καλά παιδιά -όπως ο κ. Τσίπρας- όταν βγαίνουν από το νηπιαγωγείο».


Σε ό,τι αφορά τη ΔΗΜΑΡ και τον Φώτη Κουβέλη είπε ότι δεν είναι κατανοητή η θέση να κάνει ό,τι λέει ο Τσίπρας, καθώς αν ήταν έτσι, ο κόσμος θα ψήφιζε κατ' ευθείαν τον ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: