Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Άγγελος Τόλκας..."'Ενα μεγάλο ευχαριστώ"

Φίλες και φίλοι,
συμπολίτισσες και συμπολίτες της Ημαθίας
 
Το μεγαλύτερο ευχαριστώ σε όλους και όλες που εμπιστευθήκατε στο πρόσωπό μου την ευθύνη για την εκπροσώπηση του τόπου μας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία, στην κρισιμότερη συγκυρία των τελευταίων δεκαετιών για τη χώρα μας, η ευθύνη είναι μεγαλύτερη από ποτέ και η δουλειά που μας περιμένει ακόμη δυσκολότερη.
ΜΑΖΙ βάλαμε ως προτεραιότητες το έργο για τον τόπο μας, την ανανέωση, τις αξίες και αρχές στην πολιτική, τις μεταρρυθμίσεις που χρειάζονται παντού, τις απαραίτητες ανατροπές για το καλό όλων.
Το ΠΑΣΟΚ πλέον είναι τρίτο κόμμα. Ο λαός αποφάσισε να ενισχύσει άλλα κόμματα, να αλλάξει τα πρόσωπα που διαχειρίστηκαν τα πράγματα μέχρι τώρα και να δώσει ηχηρό μήνυμα για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της δημοκρατικής παράταξης.
Να είστε σίγουροι πως θα εργαστώ σκληρά, όπως έκανα από το 2009, για να χτίσουμε μαζί, με μια άλλη πολιτική, την Ημαθία της ανάπτυξης και της δημιουργίας. Την Ελλάδα της ισχυρής Δημοκρατίας και της Ευρωπαϊκής προοπτικής. Να χτίσουμε την Ημαθία στην οποία θέλουμε να ζούμε, την Ελλάδα που μας κάνει περήφανους.

Σας ευχαριστώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: