Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

Ψηφίστε τώρα την ομορφότερη πολιτικό!

Καθώς χάζευα μια εφημερίδα, έπεσε το μάτι μου σε κάτι φωτογραφίες μέσα από τη βουλή. Συγκεκριμένα είδα δύο ηλίθιους, αντιπαθέστατους και αποκρουστικούς άντρες βουλευτές να συζητούν μεταξύ τους… Τόση μούχλα και μιζέρια, μαζεμένη σε μια φωτογραφία, δεν ξαναείδα… Αρχίζω και σκέφτομαι… γιατί δεν κάνω το αντίθετο;
Και τσουπ, προέκυψε η ιδέα του διαγωνισμού ομορφιάς (απ’ότι άκουσα, ο όρος "καλλιστεία" είναι λάθος) των βουλευτίνων μας. Μπήκα στην ιστοσελίδα της βουλής και άρχισα το scouting.
Διάλεξα τις 11 πιο όμορφες και γοητευτικές "εθνομητέρες" μας. Υποκειμενική η άποψη και σίγουρα κάπου είμαι άδικος. Βγάλτε από το μυαλό σας κάποιες συγκεκριμένες, αυτή τη φορά είπα να κάνω σοβαρή δουλειά.

Δείτε την εικόνα πρώτα και μετά πάμε στις οδηγίες του διαγωνισμού.


Προφίλ των διαγωνιζομένων:

1. Έλενα Ράπτη: Η μεγάλη μου αδυναμία. Νεότατη, glamorous, σέξι, ναζιάρικο παιδί και κουκλί. Αν δεν κατάφερα μέχρι τώρα να σας παρασύρω με την προπαγάνδα μου, κερδίζω επάξια το βραβείο «Πρετεντέρη».
2. Εύα Καϊλή: Οπτασία επίσης. Φέρνει πιο κοντά στο αμερικανικό πρότυπο ομορφιάς (ξανθιά γαλανομάτα), με τέλειες αναλογίες, αλλά έχει μεγάλο πρόβλημα όταν πρέπει να μιλήσει με autocue.
3. Όλγα Κεφαλογιάννη: Πρώτη φορά την είδα κι έπαθα ένα μικρό σοκ… Γυναικάρα με τα όλα της. Ανήκει, να υποθέσω, στη γνωστή οικογένεια; Ε δεν πειράζει. Δε θα την παντρευτώ κιόλας…
4. Πέμη Ζούνη: Μπορεί να έχουν περάσει τα χρόνια, παραμένει όμως μια πολύ γοητευτική και ωραία κυρία. Και ναι, έχω ζηλέψει τον Παπακαλιάτη.
5. Κατερίνα Μπατζελή: Το πρόσωπο των ημερών. Είναι πολύ ωραία γυναίκα, απορώ πως δεν έπεισε ακόμα τους αγρότες. Μόνο εγώ πέφτω θύμα των γυναικών τόσο εύκολα ρε γαμώτο;
6. Βασιλική Τσόνογλου – Βυλλιώτη: Μάλλον ούτε εσείς την γνωρίζετε. Βουλευτίνα του ΠΑΣΟΚ στη Βοιωτία. Δεν έχω ασφαλές δείγμα της, πάντως στη συγκεκριμένη φωτογραφία φαίνεται χαριτωμένη.
7. Ηρώ Διώτη: Κι αυτή άγνωστη μού είναι. Στη συγκεκριμένη φωτογραφία φαίνεται όμορφη και πολύ νέα. Βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ, εδώ προσπαθεί να φιλήσει το μάγουλο του Τσίπρα. Στα συν της, έχει ξυρισμένη μασχάλη.
8. Άντζελα Γκερέκου: Ότι και να λέμε, είναι λίγο. Τέτοια τέλεια δερμάτινη τσάντα δεν έχω ξαναδεί. Κι αυτή που την κρατάει ωραία είναι.
9. Άννα Διαμαντοπούλου: Η ψυχρή της παρέας, εδώ σε μια στιγμή ευδιαθεσίας μπροστά στο φακό. (Ωραίες γάμπες)
10. Μιλένα Αποστολάκη: Να πω την αμαρτία μου, δεν τη συμπαθώ ιδιαίτερα. Είναι νέα, άσχημη δεν μπορείς να την πεις και ξέρει πολύ καλό μπάσκετ. Παίζει και στην ομάδα της βουλής. Όλο και σε κάποια φωτογραφία θα την έχετε δει να αναλύει συστήματα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
11. Τσαμπίκα Ιατρίδη: Η τελευταία της παρέας. Κι αυτή μού είναι άγνωστη… Χμ… pas mal, pas mal! (Ωραία μάτια…)

Πως θα ψηφίσετε
Η ψηφοφορία θα γίνει με γιουροβιζιονικό σύστημα. Έχετε στη διάθεσή σας ένα τριάρι (3), ένα δυάρι (2) κι έναν άσο (1) για να τα μοιράσετε στις τρεις εκλεκτές σας.
Οι απαντήσεις να δοθούν είτε στα σχόλια της ανάρτησης, είτε μέσω του email μου:
drseeng@gmail.com, είτε μέσω του προφίλ μου στο Facebook.

Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν το απόγευμα της Τετάρτης.
ΥΓ. Καλή επιτυχία Έλενα…!
..................

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

H oμορφότερη πολιτικός του Ελληνικού κοινοβουλίου είναι μακράν η αυτοκράτειρα Θεοδώρα Τζάκρη. Αλλά δεν είναι μόνο ότι η κυρία υφυπουργός εσωτερικών, αποκέντρωσης και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, είναι η ομορφότερη Ελληνίδα πολιτικός, με τεράστια διαφορά απο την δεύτερη. Η συμπεριφορά της κυρίας Θεοδώρας Τζάκρη είναι πιο εντυπωσιακή ακόμα και απο την ομορφιά της. Γυναίκα με προσωπικότητα όπως της κυρίας Θεοδώρας Τζάκρη, γεννιέται μια φορά στα 100 χρόνια! Για τους λογους αυτους νομίζω οτι η κυρία Θεοδώρα Τζάκρη, πρέπει άμεσα να γίνει πρωθυπουργός της Ελλάδας, διότι το υφυπουργικό αξίωμα είναι πάρα πολύ μικρό για μια τέτοια γυναίκα-φαινόμενο.