Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

Κοπή της πίτας... με τη Δήμαρχο και τους συνεργάτες της





Σε στενό "οικογενειακό" κύκλο έγινε την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της παράταξης "Όμορφη και Περήφανη Βέροια". Συμμετείχαν οι υποψήφιοι του συνδυασμού, οι εκλεγμένοι σύμβουλοι και η επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Βέροιας κ. Χαρίκλεια Ουσουλτζόγλου Γεωργιάδη.
Η δήμαρχος δήλωσε ότι "δεν είναι καιρός για πολυδάπανες εκδηλώσεις, γλέντια και παχιά λόγια" κι έκανε έναν αναλυτικό απολογισμό της τριετίας στο Δήμο. Με τη βοήθεια προβολής οπτικού ψηφιακού υλικού παρουσίασε τα έργα και τις δράσεις της παράταξης, σημειώνοντας ταυτόχρονα παραλήψεις και λάθη, "τα οποία έχουν επισημανθεί" όπως είπε.
Στη συνέχεια παρουσίασε τον κεντρικό σχεδιασμό της παράταξης για την επόμενη τετραετία (μετά τη συνένωση των Δήμων). "Και η επόμενη τετραετία, η τετραετία της πρόκλησης θα είναι δική μας, όποιο μέγεθος και αν έχει ο νέος Δήμος. Οι υποδομές και οι υπηρεσίες της Βέροιας και των Δημοτικών Διαμερισμάτων της, πρέπει να φτάσουν και στο ποιο μακρινό σημείο του διευρυμένου νέου Δήμου. Αυτό και αν είναι πρόκληση…", δήλωσε χαρακτηριστικά.
Για την ιστορία, το φλουρί από την μία πίτα έπεσε στο Δημοτικό Διαμέρισμα της Άμμου, ενώ από τη δεύτερη στον για δεύτερη χρονιά τυχερό της βραδιάς δημοτικό σύμβουλο κ. Αστέριο Παπαστεργίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: