Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

ΤΕΕ Ημαθίας: "Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η δήλωση Παπαγιάννη για τους Μηχανικούς"

Απάντηση στην δήλωση Παπαγιάννη για το... σινάφι μηχανικών που συνωστίζονται στο ψηφοδέλτιο Βοργιαζίδη εξέδωσε το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος παράρτημα Ημαθίας. Στην απάντηση αναφέρει:
"Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε στους Μηχανικούς της Βέροιας, η δήλωση του υποψήφιου Δημάρχου Βέροιας, που χαρακτηρίζει τους μηχανικούς "σινάφι" και τους αποδίδει όλα τα κακά της πόλης. Αντί να τον προβληματίζει η μαζική άρνηση των συναδέλφων Μηχανικών, να αποδεχθούν την πρότασή του, να ενταχθούν στο ψηφοδέλτιό του, χάνει την ψυχραιμία του και επιτίθεται αναίτια στον κλάδο μας.
Οι Μηχανικοί, όπως και κάθε άλλη επαγγελματική ομάδα, έχουν κάθε δημοκρατικό δικαίωμα, να συμμετάσχουν στις Δημοτικές εκλογές με το ψηφοδέλτιο που τους εκφράζει, γι αυτό και θα δείτε μηχανικούς σε πολλά Δημοτικά ψηφοδέλτια. Το γεγονός ότι οι περισσότεροι Μηχανικοί – υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι επέλεξαν τον συνδυασμό ενός φίλου, συναδέλφου ή και συνεργάτη τους, είναι απολύτως φυσιολογικό, για κάθε νουνεχή άνθρωπο. Αποδεικνύεται άλλωστε και από τον μεγάλο αριθμό δικηγόρων – συναδέλφων του κυρίου Παπαγιάννη, που εντάχθηκαν στο ψηφοδέλτιό του.
Αυτό καθιστά τους δικηγόρους "σινάφι" κύριε Παπαγιάννη; Η εμπάθεια και η έλλειψη ψυχραιμίας δεν είναι καλός σύμβουλος, για κάποιον που διεκδικεί το αξίωμα του πρώτου πολίτη της Βέροιας, ούτε η σύγκρουσή σας  με μία τόσο χρήσιμη και απαραίτητη, για την ανασυγκρότηση της πόλης, επαγγελματική ομάδα, προσφέρει υπηρεσίες στην Βέροια και τους κατοίκους της".

Δεν υπάρχουν σχόλια: