Δευτέρα, 28 Απριλίου 2014

Δηλώσεις του Κ. Βοργιαζίδη σε εκδήλωση της Θ. Στιόκα

stioka1Συγκέντρωση γυναικών πραγματοποίησε την Κυριακή το απόγευμα, με αφορμή την ονομαστική της εορτή, η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Βέροιας με το συνδυασμό "Δράση με Γνώση", Θωμαή Στιόκα-Δραγκόλα. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην κεντρική σάλα της "Ελιάς" και παραβρέθηκε σε αυτήν και ο υποψήφιος Δήμαρχος Δ. Βέροιας και επικεφαλής του συνδυασμού, Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης.
Η κ. Στιόκα στον χαιρετισμό της καλωσόρισε τις Βεροιώτισσες που γέμισαν την κεντρική αίθουσα της "Ελιάς", αναφέρθηκε στους σημαντικούς σταθμούς της ζωής της και εξήγησε τους λόγους που αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα με τον Κ. Βοργιαζίδη και τον συνδυασμό του.

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο επικεφαλής του συνδυασμού "Δράση με Γνώση", ο οποίος εξήγησε ότι αποφάσισε να θέσει υποψηφιότηταstioka2 για δήμαρχος διότι έχει μαζί του αξιόλογα, με γνώση κι εμπειρία, στελέχη και πιστεύει ότι μαζί τους μπορεί να πετύχει περισσότερες, από κάθε άλλο υποψήφιο, παρεμβάσεις στην Βέροια και τα δημοτικά της διαμερίσματα.
"Πιστεύω ότι έχουμε και την γνώση και την εμπειρία να πετύχουμε πράγματα που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα και τη ζωή των συνδημοτών μας", υποστήριξε ο κ. Βοργιαζίδης. Ο υποψήφιος Δήμαρχος Δ. Βέροιας δέχθηκε στο τέλος της εκδήλωσης ερωτήσεις για όλα τα ζητήματα της επικαιρότητας, τα αδέσποτα της πόλης, την καθαριότητα, τα έργα αστικής ανάπλασης κ.α. στις οποίες απάντησε αναλυτικά και με στοιχεία, τονίζοντας με ιδιαίτερη έμφαση τα εξής:

"Είναι εύκολο για κάθε άλλο υποψήφιο να κάνει απλά κριτική, η οποία τις περισσότερες φορές στηρίζεται σε αισθητικά κριτήρια και όχι σε πραγματικά στοιχεία. Είμαστε άνθρωποι της αυτοδιοίκησης, με έργο και προσφορά στα κοινά, στελέχη που έχουμε μάθει να λύνουμε προβλήματα και όχι να διατυπώνουμε εύκολη κριτική, από την ασφάλεια της αντιπολίτευσης. Αυτό είναι και το μεγάλο στοίχημα της υποψηφιότητάς μας. Ένα στοίχημα χαμηλού ρίσκου, καθώς είμαστε καθαροί, είμαστε υπεύθυνοι, δραστήριοι και εργατικοί. Με εντιμότητα και σεβασμό στις αγωνίες των συμπολιτών μας, να το ξέρετε, το στοίχημα αυτό θα το κερδίσουμε!".

Δεν υπάρχουν σχόλια: