Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Χαρούλα..."Όχι στην απομόνωση, ναι στη συμμετοχή"




Η Δήμαρχος Βέροιας και επικεφαλής του συνδυασμού "Συμπολιτεία", Χαρούλα Ουσουλτζόγλου – Γεωργιάδη, στο πλαίσιο των "Ανοιχτών Διαλόγων" που συνεχίζει με τους πολίτες των υπό συνένωση Δήμων, την Πέμπτη 30.09.2010 βρέθηκε στο Δάσκιο και τη Σφηκιά του Δ. Μακεδονίδος, την Παρασκευή 31.09.2010 βρέθηκε στον Τρίλοφο και τη Φυτειά του Δ. Δοβρά, το Σάββατο 01.10.2010 επισκέφτηκε το Πολυδένδρι και τα Ριζώματα επιστρέφοντας στο Δ. Μακεδονίδος και τέλος την Κυριακή 03.10.2010 επισκέφτηκε το Άνω Μακροχώρι.

Σε όλες τις κατά τόπους επισκέψεις της παρουσίασε τους υποψηφίους των δημοτικών και τοπικών συμβουλίων σε κάθε περιοχή και ενημέρωσε τις τοπικές κοινωνίες για τις αλλαγές που αναμένονται στην καθημερινότητά τους μετά και την οριστική έναρξη του προγράμματος "Καλλικράτης", από την 01.01.2011.

Η υποψήφια Δήμαρχος Δ. Βέροιας επεσήμανε σε κάθε της επίσκεψη ότι "η συνένωση δεν είναι μόνο υποχρέωση από τη νομοθεσία, αλλά είναι και ουσιαστική προγραμματική μας δέσμευση, η τακτική, σε εβδομαδιαία βάση, επίσκεψη των αντιδημάρχων σε όλες τις περιοχές που συνενώνονται, ιδίως στις πιο απομονωμένες προκειμένου έτσι να πετύχουμε αυτό που οραματιζόμαστε και θέλουμε: μια μεγάλη Συμπολιτεία ανθρώπων που έχουν τα ίδια δικαιώματα και τις ίδιες ευκαιρίες. Βάζουμε τέλος στην απομόνωση, λέμε "Ναι" στη συμμετοχή".

"Κάθε περιοχή συμβάλλει με τον δικό της τρόπο στη συνολική ανάπτυξη του διευρυμένου Δήμου Βέροιας. Ο πολιτισμός και οι αρχαιότητες, το φυσικό περιβάλλον και ο ανεξάντλητος πλούτος του, τα τοπική ήθη και έθιμα και οι παραδόσεις μας, η αγροτιά και γεωργικά μας προϊόντα, η νεολαία με τη ζωντάνια της, όλα αυτά είναι πολύτιμη, ανεκτίμητη προίκα που θα κουβαλήσετε όλοι σας και θα μοιραστείτε με τους συμπολίτες σας, όπως κι αυτοί μαζί σας", τόνισε η Χαρούλα Ουσουλτζόγλου.

Ως προς την ανταπόκριση των πολιτών στους "Ανοιχτούς Διαλόγους", η υποψήφια Δήμαρχος σημείωσε: "Η μεγάλη ανταπόκριση δεν μας εκπλήσσει, το έχουμε ξαναπεί, γνωρίζουμε την ανάγκη του κόσμου να συμμετέχει σε συλλογικές, διαλογικές διαδικασίες. Ακούμε τα πάντα. Από την θερμή επιβράβευση μέχρι τη σκληρή κριτική. Γινόμαστε έτσι καλύτεροι. Βοηθάμε τον τόπο μας να γίνει καλύτερος".

Δεν υπάρχουν σχόλια: