Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Χαρούλα... "Οι συμπολίτες μας έχουν και γνώση και κρίση"


Το πρωί της Τρίτης, 26 Οκτωβρίου, συνοδεία υποψηφίων της "Συμπολιτείας" η υποψήφια Δήμαρχος επισκέφτηκε τη Λαϊκή Αγορά όπου διένειμε το Πρόγραμμα του συνδυασμού της καθώς και έντυπο υλικό σχετικά με τα έργα της προηγούμενης τετραετίας. Η Χαρούλα Ουσουλτζόγλου παρέμεινε αρκετή ώρα στη Λαϊκή Αγορά όπου συζήτησε με εμπόρους και πολίτες κυρίως θέματα που αφορούν στην κατάσταση στην αγορά καθώς και στο ύψος των τιμών λιανικής πώλησης. Η υποψήφια Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να αναφερθεί στα σχέδια του συνδυασμού της σχετικά με τη στήριξη του αγροτικού εισοδήματος ενώ απέσπασε και ιδιαιτέρως κολακευτικά σχόλια σχετικά με τον τρόπο που έχει επιλέξει να πολιτευτεί, συγκριτικά με συγκεκριμένους συνυποψηφίους της. Η Χαρούλα Ουσουλτζόγλου δήλωσε σχετικά:

"Ο κόσμος στη Λαϊκή, ο κόσμος του μεροκάματου και του μόχθου, αγκάλιασε σήμερα τη "Συμπολιτεία" και τους υποψηφίους της. Μας έδωσε δύναμη και αισιοδοξία, κυρίως στον αγώνα που δίνουμε αυτές τις μέρες απέναντι σε πρόσωπα που περιφέρονται διαλαλώντας ότι έχουν στο τσεπάκι τους τη μαγική λύση για τα πάντα.
Δίνουμε αγώνα απέναντι στους μηδενιστές, που αναζητούν πολιτικό ρόλο με παλαιοκομματικούς όρους. Δίνουμε αγώνα με τους εκπροσώπους του Χθες.
Τόνισα προσωπικά ότι εμείς δεν συμμετέχουμε στην τεχνητή πόλωση.
Εμείς δεν παίζουμε λασποπόλεμο.
Οι πολίτες βλέπουν, ακούν, ξέρουν το παρελθόν καθενός και έχουν την ευθυκρισία να βάλουν στο περιθώριο όσους με τον κουραστικό τους μονόλογο προσπαθούν να υφαρπάξουν την ψήφο τους.
Αυτές οι πρακτικές και τα πρόσωπα που τις εκφράζουν, έχουν καταδικαστεί οριστικά στη συνείδηση της πόλης και του Δήμου, κάτι που θα φανεί ξανά πανηγυρικά στις 7 του Νοέμβρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: