Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Χαρούλα... "Ζητάμε καθαρή εντολή από την πρώτη Κυριακή"


Η Δήμαρχος Βέροιας και επικεφαλής του συνδυασμού "Συμπολιτεία", Χαρούλα Ουσουλτζόγλου - Γεωργιάδη πραγματοποίησε την Κυριακή 10.10.2010 και ώρα 12.30 το μεσημέρι συνάντηση με τους υποψηφίους του συνδυασμού της στο Κέντρο "Ακρίτας" στην Πατρίδα Βέροιας. Στόχος της συνάντησης ήταν η συζήτηση οργανωτικών λεπτομερειών καθώς και η επικαιροποίηση των βασικών προεκλογικών κατευθύνσεων του συνδυασμού.

"Μας ενώνουν κοινοί αγώνες", τόνισε προς τους παλαιούς υποψηφίους του συνδυασμού της η Χαρούλα Ουσουλτζόγλου, "αγώνες δύσκολοι, αγώνες καθοριστικοί για την πορεία του τόπου μας. Μας ενώνει όμως και η κοινή μας αγάπη, το άσβεστο ενδιαφέρον για την ευημερία του τόπου μας, και απευθύνομαι και στους νέους υποψηφίους αυτή τη φορά, εκείνους που επέλεξαν έναν δρόμο δύσκολο και έναν αγώνα τόσο υψηλό. Το όπλο μας απέναντι στον καιροσκοπισμό και τον παλαιοκομματισμό είναι η ποιότητα, το ήθος, το κοινωνικό ενδιαφέρον, η κοινωνική καταξίωση".

Η υποψήφια Δήμαρχος Βέροιας επέστησε την προσοχή των υποψηφίων της "στις προβοκάτσιες και τις στοχευμένες και παραπλανητικές διαρροές", στοιχεία που τα χαρακτήρισε ως «όπλα ενός βρώμικου πόλεμου λάσπης». Πιο συγκεκριμένα τόνισε:

"Μην υποκύψετε στις σειρήνες του λαϊκισμού. Μην σας τρομάξουν οι τακτικές και οι πρακτικές των αντιπάλων μας. Εμείς βγαίνουμε μπροστά με σημαία τις καθαρές μας προθέσεις, την καθαρή μας ψυχή. Ο κόσμος μας "ακτινογραφεί" όλους. Η κοινωνία μας είναι μικρή. Ήρθε η στιγμή να επιβραβευτεί το καλό και το άξιο και να καταδικαστεί μια για πάντα ο παλαιοκομματικός σκοταδισμός. Αυτό είναι και το κλίμα στην κοινωνία. Δέχομαι έντονη κριτική, σκληρή πολλές φορές, -γιατί να το κρύψω;-, γίνομαι δέκτης παραπόνων. Επιδιώκουμε την κριτική, αυτό εξάλλου κάνουμε με τους Ανοιχτούς Διαλόγους, και δεν κρυβόμαστε πίσω από την εύκολη και στείρα αντιπολίτευση κατά πάντων. Ο κόσμος μας κρίνει, αλλά θέλω να ξέρετε ότι ο κόσμος στέλνει και ξεκάθαρο μήνυμα νίκης. Η εντολή είναι ξεκάθαρη: μπορείτε καλύτερα, μπορείτε περισσότερα, εμπιστευόμαστε σε εσάς το μέλλον του τόπου. Αυτό εξάλλου είναι και το κοινό πόρισμα όλων των δημοσκοπήσεων, αλλά δεν μένουμε σε αυτές ούτε και επαναπαυόμαστε".

Η Χαρούλα Ουσουλτζόγλου, κλείνοντας, ζήτησε από τους υποψηφίους της να αγωνιστούν ώστε να έρθει "καθαρή εντολή από την πρώτη Κυριακή" ενώ ξεκαθάρισε: "Η επόμενη μέρα, θα είναι μια μεγάλη μέρα για όλους μας. Θα κληθούμε να διοικήσουμε το νέο Δήμο έχοντας μεγαλύτερες ευθύνες και περισσότερες αρμοδιότητες. Οφείλετε όλοι σας, αγαπητοί συνεργάτες, να υποθάλψετε και να καλλιεργήσετε κλίμα ομόνοιας και ομοψυχίας. Μην παρασυρθείτε από τις φωνές του χθες. Δεν περισσεύει κανείς. Απαντάτε πάντα με επιχειρήματα και προσπαθήστε να χτίζετε και όχι να γκρεμίζετε γέφυρες. Μια νέα εποχή ξεκινάει για τον τόπο μας».
Με αφορμή τη συνάντηση της Κυριακής, απ" το γραφείο Τύπου της υπ. Δημάρχου μας γνωστοποιήθηκε και η τελική σύνθεση της λίστας υποψηφίων για τη Δημοτική Κοινότητα της Βέροιας. Οι υποψήφιοι είναι οι εξής:

ΚΟIΜΤΖΗΣ ΜΙΛΤΟΣ – Διευθυντής Ορθοπεδικής Κλινικής Γ.Ν.Β
ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΤΖΕΝΗ – Μεταφράστρια/Καθηγήτρια Ξένων Γλωσσών
ΑΣΛΑΝΟΓΛΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ – Λογιστής
ΛΕΛΕΚΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ – Πολιτικός Μηχανικός
ΚΟΝΤΟΓΛΟΥ ΝΕΣΤΩΡ (ΡΟΥΛΗΣ) – Υπάλληλος Υποθηκοφηλακίου
ΠΑΠΑΦΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ – Ιδιωτικός Υπάλληλος
ΚΑΠΡΑΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ – Έμπορος
ΒΕΡΓΩΝΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ – Συνταξιούχος Υπάλληλος Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος
ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – Τεχνολόγος Ιχθυολόγος/Υπάλληλος Ν.Α Ημαθίας
ΜΠΑΜΠΟΥΝΗ ΜΑΡΙΑ – Νοσηλεύτρια Γ.Ν.Β
ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ – Βρεφονηπιοκόμος
ΤΣΑΜΗΤΡΟΣ ΗΛΙΑΣ – Ιατρικός Βιοχημικός

Δεν υπάρχουν σχόλια: