Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Χαρούλα... "Σε μια εβδομάδα καταδικάζουμε τον παλαιοκομματισμό"



Στη Ραχιά και τα Ασώματα βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 27 Οκτωβρίου η υποψήφια Δήμαρχος Δ. Βέροιας και επικεφαλής του συνδυασμού "Συμπολιτεία", Χαρούλα Ουσουλτζόγλου-Γεωργιάδη, συνεχίζοντας τους Ανοιχτούς Διαλόγους στα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Βέροιας. Η υποψήφια Δήμαρχος, συνοδεία υποψηφίων και συνεργατών της, διένειμε έντυπο υλικό με το Πρόγραμμα για τη νέα της θητεία αλλά και ενημερωτικό υλικό σχετικά με τα έργα που έγιναν στη θητεία που ολοκληρώνεται και συζήτησε επί μακρόν με τους κατοίκους των περιοχών για ζητήματα των περιοχών τους.

Με αφορμή την εντυπωσιακή προσέλευση του κόσμου στη συγκέντρωση της Ραχιάς, η Χαρούλα Ουσουλτζόγλου επεσήμανε τα εξής:

"Είναι πλέον παγιωμένη τάση η μαζική και αθρόα προσέλευση του κόσμου στις συγκεντρώσεις και τους Ανοιχτούς Διαλόγους. Είναι ξεκάθαρο το γιατί συμβαίνει αυτό. Ο κόσμος συσπειρώνεται με ολοένα και μαζικότερη παρουσία γύρω από την αυριανή Δημοτική Αρχή, γύρω από τη «Συμπολιτεία» των Αρχών και του Προγράμματος".

Αναφερόμενη στην εκτίμησή της για το εκλογικό αποτέλεσμα, κάτι που της ζητήθηκε επίμονα από τους πολίτες των περιοχών που επισκέφτηκε, η υποψήφια Δήμαρχος τόνισε με έμφαση:

"Σε μια εβδομάδα γιορτάζει η Δημοκρατία. Μέσα από την ιερή διαδικασία της Κάλπης, καλούμαστε να επιβραβεύσουμε το Νέο Ήθος, την Ανθρωπιά, την Αλήθεια, την Εμπειρία και τη Γνώση και να καταδικάσουμε το Παλιό, το Ξεπερασμένο, το Σκοτεινό και Βρώμικο πολιτικό παρελθόν που κάποιοι έχουν όπως φαίνεται συμβληθεί να εκπροσωπούν. Σε μια εβδομάδα, όλες οι Προοδευτικές Δυνάμεις του τόπου μας, οι εργαζόμενοι, οι νέοι, οι γυναίκες, όλοι μαζί, δίνουμε βροντερή απάντηση σ’ εκείνους που αποφάσισαν Στρατηγικά να προσβάλουν την τιμή, την υπόληψη και τη νοημοσύνη όλων μας".

Τέλος, το πρωί της Παρασκευής 29 Οκτωβρίου, η Χαρούλα Ουσουλτζόγλου επισκέφτηκε άλλη μια Λαϊκή Αγορά, αυτήν του Μακροχωρίου, στην οποία παρέμεινε για ώρα συζητώντας με πωλητές, αγρότες και κατοίκους της περιοχής ενώ απάντησε και σε διάφορα ερωτήματα σχετικά κυρίως με τις προοπτικές ανάπτυξης του μέχρι τώρα Δήμου Απ. Παύλου, ενόψει της συνένωσής του με τη γειτονική Βέροια.

Τέλος, το πρόγραμμα της υπ. Δημάρχου Χαρούλας Ουσουλτζόγλου – Γεωργιάδη έχει ως εξής :

1. Σήμερα, Σάββατο 30 Οκτωβρίου στις 10.00 το πρωί θα επισκεφτεί την Αγορά της Βέροιας, ενώ το απόγευμα στις 18.00 θα γίνει συνάντηση με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων. Το βράδυ στις 22.30 θα γίνει συνάντηση με τους νέους και τις νέες του Δήμου Βέροιας στην ΑΙΓΛΗ στον πεζόδρομο.
2. Τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου θα επισκεφτεί στις 09.00 τα Σφαγεία Βέροιας, στις 11.00 το ΙΚΑ Βέροιας, στις 11.30 την Εφορία και στις 12.30 τον ΟΑΕΔ. Το απόγευμα θα περιοδεύσει στις 17.30 σε Χαράδρα, Ελαφίνα και Πολυδένδρι, στις 18.30 στη Σφηκιά, στις 19.30 στο Δάσκιο και θα καταλήξει στις 20.30 στα Ριζώματα όπου θα γίνει Ομιλία.
3. Τέλος, την Τρίτη 2 Νοεμβρίου το πρωί στις 09.00 θα επισκεφτεί την Τεχνική Υπηρεσία Νομαρχίας, στις 09.30 το Μουσικό Σχολείο, στις 10.00 τον Συνεταιρισμό Σελίου και στις 10.30 τις Τράπεζες της Βέροιας. Το απόγευμα θα περιοδεύσει στην ευρύτερη περιοχή της Βεργίνας και συγκεκριμένα στις 17.30 θα είναι στο Μετόχι, στις 18.30 στη Συκιά, στις 19.30 στα Παλατίτσια και θα καταλήξει στις 20.30 στη Βεργίνα όπου και θα γίνει Ομιλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: