Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Συνεχίζει τις επαφές με πολίτες η Χαρούλα



Σειρά οργανωμένων συναντήσεων είχε την εβδομάδα που μας πέρασε η υπ. Δήμαρχος Δ. Βέροιας και επικεφαλής του συνδυασμού "Συμπολιτεία", Χαρούλα Ουσουλτζόγλου-Γεωργιάδη, τηρώντας έτσι τη δέσμευσή της για καθημερινή επαφή με τους δημότες και τους φορείς του νέου Δήμου Βέροιας.

Την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου, επισκέφτηκε σε κοινή συνάντηση το Μορφωτικό Σύλλογο Καλλιθέας και την Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Ημαθίας όπου συνομίλησε με μέλη των συλλόγων και κατοίκους της περιοχής για τα προβλήματα που τους απασχολούν. Οι πρόεδροι των φορέων, κ.κ. Τοπαλίδης και Τσαγκαλίδης αντίστοιχα, αναφέρθηκαν στη στενή συνεργασία με το Δήμο και με τη Δήμαρχο προσωπικά. Από τη μεριά της η Δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται κοντά στους συλλόγους με κάθε μέσο και εξήρε την πολιτιστική, κοινωνική και εκπαιδευτική προσφορά τους στην πόλη.

Το Σάββατο 23 Οκτωβρίου, η Χαρούλα Ουσουλτζόγλου-Γεωργιάδη πραγματοποίησε περιοδεία σε εμπορικά καταστήματα, εστιατόρια και καφέ της οδού Πιερίων στη Βέροια συνοδεία υποψηφίων όπου διανεμήθηκαν έντυπα του Προγράμματος και του Έργου της θητείας που ολοκληρώνεται. Έγινε γόνιμη συζήτηση με ιδιώτες και κατοίκους της περιοχής γύρω από τα προβλήματα που τους απασχολούν ενώ επισημάνθηκαν οι προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού (τόνωση του εμπορίου, προσέλκυση τουριστών, αναπτυξιακά έργα και προσέλκυση επενδύσεων -αστικές αναπλάσεις, επενδυτικό σχέδιο, ανάδειξη ρωμαϊκού δρόμου και υπόγειων στοών, κτλ).

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, η υποψήφια Δήμαρχος επισκέφτηκε την Κοινοπραξία Αγροτικών Συνεταιρισμών στα Παλατίτσια όπου συνοδεία μελών του συνεταιρισμού και του υποδιευθυντή και υποψηφίου με τη "Συμπολιτεία", Παπαδόπουλου Βασίλη, περιηγήθηκε στους χώρους του Διαλογητηρίου, συνομίλησε με εργαζομένους και συζήτησαν ζητήματα όπως ο όγκος παραγωγής, η ποιότητα και το εμπόριο των προϊόντων καθώς και προτάσεις για τη βελτίωση και αναβάθμιση του αγροτικού προϊόντος της περιοχής.

Το βράδυ τέλος του Σαββάτου, η Χαρούλα Ουσουλτζόγλου-Γεωργιάδη βρέθηκε στο Λαζοχώρι και το Ταγαροχώρι, στη γνώριμη πια για τους κατοίκους όλου του Δήμου διαδικασία των Ανοιχτών Διαλόγων στα διαμερίσματα του καποδιστριακού Δήμου Βέροιας, όπου συζήτησε επί μακρόν ζητήματα και προβλήματα τοπικού χαρακτήρα, κυρίως δε, τις προοπτικές επίλυσής τους στα πλαίσια του διευρυμένου, "Καλλικρατικού" νέου Δήμου.

Την Κυριακή 24 Οκτ. η υποψήφια Δήμαρχος εγκαινίασε το Εκλογικό της Κέντρο, επί της οδού Μητροπόλεως 26 στη Βέροια, παρουσία πλήθους κόσμου καθώς και του συνόλου των υποψηφίων του συνδυασμού της. Σε σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε, επεσήμανε μεταξύ άλλων τα παρακάτω:

"Αγαπητές φίλες και φίλοι, αγαπητοί μου συνεργάτες,

Δύο μόλις εβδομάδες πριν την ανάδειξη των νέων τοπικών αρχών για το Δήμο μας, ο αγώνας της "Συμπολιτείας" κλιμακώνεται και κορυφώνεται. Προχωρούμε σύμφωνα με τις δεσμεύσεις μας, τις οποίες και τηρούμε στο ακέραιο. Τις προηγούμενες εβδομάδες οργώσαμε κυριολεκτικά όλες τις περιοχές που συνενώνονται, μεταφέραμε σε ολόκληρο το νέο Δήμο, απ’ άκρη σ’ άκρη, το μήνυμα νίκης που εξαπλώνεται παντού. Με υπευθυνότητα και σοβαρότητα, παραδώσαμε εγκαίρως στους συμπολίτες μας Πρόγραμμα και Επιχειρησιακό Σχέδιο Δράσης για την επόμενη θητεία μας. Προκοστολογημένο και ρεαλιστικό, με έντονα κοινωνικό και αναπτυξιακό πρόσωπο. Λαμβάνουμε αισιόδοξα μηνύματα. Μηνύματα νίκης. Μηνύματα που δυναμώνουν μέρα με τη μέρα, μηνύματα που μας γεμίζουν δύναμη και αίσθηση ευθύνης για την επόμενη μέρα. Σας καλώ να διαδώσετε το μήνυμα νίκης και ελπίδας όπου κι αν βρεθείτε. Εξηγήστε τους στόχους μας, εξηγήστε το όραμά μας. Σε δεκαπέντε μέρες, να γιορτάσουμε μαζί τη νέα και ελπιδοφόρα εποχή μιας ουσιαστικής Συμπολιτείας που ανοίγεται στο Δήμο μας".

Από το γραφείο τύπου της υπ. Δημάρχου ανακοινώνεται ότι το πρόγραμμα της Χαρούλας Ουσουλτζόγλου για τις ημέρες που ακολουθούν έχει ως εξής:

1. Σήμερα Τρίτη 26 Οκτωβρίου και ώρα 11.30 θα επισκεφτεί την Λαϊκή Αγορά της Βέροιας ενώ στις 18.00 θα περιοδεύσει στις οδούς Βενιζέλου και Ανοίξεως.
2. Αύριο Τετάρτη 27 Οκτωβρίου στις 10.30 θα επισκεφτεί το ΚΑΠΗ του Αγ. Γεωργίου και στις 11.30 το Νοσοκομείο ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα γίνουν Ανοιχτοί Διάλογοι στις 19.00 στη Ραχιά (Καφενείο Τεντζογλίδη) και στις 20.30 στα Ασώματα (Πλατεία Ασωμάτων)
3. Την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου στις 10.00 θα επισκεφτεί την Λαϊκή Αγορά του Μακροχωρίου ενώ στις 11.00 θα παρεβρεθεί στα εγκαίνια του νέου Δημοτικού Σχολείου στη Βεργίνα. Το απόγευμα της ίδια ημέρας και ώρα 18.00 θα περιοδεύσει στην Αγορά της Βέροιας ενώ στις 20.00 θα γίνει Ανοιχτός Διάλογος στη Μέση (καφενείο Βιδούρα)
4. Τέλος, το Σάββατο 30 Οκτωβρίου στις 10.00 το πρωί θα ξαναεπισκεφτεί τη Αγορά της Βέροιας, ενώ το απόγευμα στις 18.00 θα γίνει συνάντηση με τους Σύλλογους Γονέων και Κηδεμόνων στο Ξενοδοχείο Αιγές

Δεν υπάρχουν σχόλια: