Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Η Χαρούλα σε Κουλούρα και Κάτω Μακροχώρι


Η Δήμαρχος Βέροιας και επικεφαλής του συνδυασμού "Συμπολιτεία", Χαρούλα Ουσουλτζόγλου – Γεωργιάδη, στο πλαίσιο των επαφών της με τους κατοίκους των περιοχών που ενσωματώνονται στο νέο Καλλικρατικό Δήμο Βέροιας, την Τρίτη 05.10.2010 επισκέφτηκε το Κάτω Μακροχώρι και την Κουλούρα.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Τρίτης βρέθηκε στο Κάτω Μακροχώρι όπου συνοδεία υποψηφίων της περιοχής επισκέφτηκε την αγορά και συνομίλησε με εμπόρους και πολίτες της περιοχής για όλα τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία καθώς και για τις προοπτικές που αναδύονται μέσω του νέου αυτοδιοικητικού σχήματος που θα προκύψει με τη συνένωση των Δήμων.

Εν συνεχεία, το απόγευμα της ίδιας μέρας βρέθηκε στην Κουλούρα όπου περιόδευσε στον καταυλισμό και συνομίλησε με τους κατοίκους του για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τις αναγκαίες παρεμβάσεις που χρειάζονται για τον εξανθρωπισμό των συνθηκών διαβίωσης τους.

Με αφορμή την επίσκεψη αυτή, η Χαρούλα Ουσουλτζόγλου έκανε την παρακάτω δήλωση: "Κάνω Ανοιχτούς Διαλόγους γιατί πιστεύω σε μια Ανοιχτή Κοινωνία. Η Ανοιχτή αυτή Κοινωνία, απαλλαγμένη από ιδεοληψίες και φοβίες του παρελθόντος, είναι μια μεγάλη αγκαλιά που μπορεί και πρέπει να υποδεχτεί τους πάντες. Μια μη φοβική κοινωνία, που υποστηρίζει το διαφορετικό και δεν προσπαθεί να το καταστείλει. Από την πρώτη μέρα μου ως Δημάρχου μέχρι σήμερα, ένα μήνα πριν τις εκλογές, δουλεύω συστηματικά σε αυτή την κατεύθυνση: στην κατάργηση των συνόρων, φυσικών, ψυχικών, πνευματικών. Είμαστε όλοι Ένα, στη μεγάλη αγκαλιά του διευρυμένου Δήμου Βέροιας".

Με τους Ανοιχτούς Διαλόγους τόσο στην Κουλούρα όσο και στο Μακροχώρι, η υπ. Δήμαρχος έκλεισε έναν μεγάλο κύκλο Διαλόγων με τους πολίτες των νέων δημοτικών διαμερισμάτων. Στο διάστημα που απομένει, ανοίγει ένας νέος κύκλος επαφών στα δημοτικά διαμερίσματα του Καποδιστριακού Δήμου Βέροιας, το πρόγραμμα του οποίου θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: