Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Χαρούλα... "Στηρίζουμε έμπρακτα τον εθελοντισμό"


Το νοσοκομείο της Βέροιας επισκέφτηκε το πρωί της Τετάρτης, 27 Οκτωβρίου, η υποψήφια Δήμαρχος Δ. Βέροιας Χαρούλα Ουσουλτζόγλου-Γεωργιάδη, συνοδεία δεκάδων υποψηφίων της "Συμπολιτείας". Η υποψήφια Δήμαρχος συναντήθηκε με το Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Νικόλαο Χατζηδημητρίου όπου συζητήθηκαν ζητήματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος όπως η μέχρι σήμερα συνεργασία για την ανέγερση Μονάδας Εξαρτημένων Ατόμων στην περιοχή του Νοσοκομείου.

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε περιήγηση στους χώρους του Νοσοκομείου ενώ δόθηκε η ευκαιρία τόσο στη Χαρούλα Ουσουλτζόγλου και τους υποψηφίους της "Συμπολιτείας" να συνομιλήσουν με δεκάδες εργαζομένους και ασθενείς. Η περιήγηση ολοκληρώθηκε με επίσκεψη στα γραφεία του ΕΚΑΒ όπου η υποψήφια Δήμαρχος εξήρε το έργο και την ανιδιοτελή προσφορά του προσωπικού στον αγώνα για την καθημερινή και έγκαιρη παρουσία στο πλευρό του ασθενούς συμπολίτη.

Η επίσκεψη στο Νοσοκομείο έκλεισε με την εθελοντική αιμοδοσία υποψηφίων του συνδυασμού, γεγονός που σχολιάστηκε με ιδιαίτερα θετικά σχόλια από το ιατρικό προσωπικό αλλά και τους παρευρισκόμενους επισκέπτες. Η Χαρούλα Ουσουλτζόγλου δήλωσε σχετικά:

"Προγραμματίσαμε για σήμερα εθελοντική αιμοδοσία με τους υποψηφίους μας στηρίζοντας σε άλλη μια περίσταση έμπρακτα τον εθελοντισμό. Δεν το ανακοινώσαμε στον τύπο, δεν το προαναγγείλαμε, δεν καλέσαμε δημοσιογράφους, δεν το διατυμπανίσαμε στους δρόμους. Η εθελοντική προσφορά στον συνάνθρωπο είναι μια δραστηριότητα που πρέπει να γίνεται αθόρυβα. Είναι ιερή υποχρέωση όλων μας. Γι’ αυτό και με αφορμή την σημερινή αιμοδοσία, καλούμε όλους τους συμπολίτες και τις συμπολίτισσες μας να αποφασίσουν να δώσουν λίγα λεπτά από το χρόνο τους, προκειμένου να χαρίσουν ζωή, να χαρίσουν ελπίδα, να χαρίσουν αισιοδοξία και όραμα στους συνανθρώπους μας εκείνους που χωρίς να φταίνε, βρίσκονται σήμερα σε εξαιρετική ανάγκη αίματος".

Δεν υπάρχουν σχόλια: