Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Συνεχίζει τις συναντήσεις της η Χαρούλα


Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζει τις συναντήσεις με φορείς και ομάδες πολιτών η υποψήφια Δήμαρχος Δ. Βέροιας και επικεφαλής του συνδυασμού "Συμπολιτεία", Χαρούλα Ουσουλτζόγλου-Γεωργιάδη. Την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου επισκέφτηκε συνοδεία υποψηφίων του συνδυασμού της την περιοχή του Προμηθέα καθώς και τον Πολιτιστικό Σύλλογο της περιοχής όπως και τον Σύλλογο Κυβωτιανών Βέροιας.

Κατά την επίσκεψή της στα καταστήματα της περιοχής, η υποψήφια Δήμαρχος διένειμε ενημερωτικά έντυπα του συνδυασμού της σχετικά με το έργο της τετραετίας που πέρασε όσο και το προγραμματικό σχέδιο δράσης 2011-2014 για τον διευρυμένο Δήμο Βέροιας ενώ είχε την ευκαιρία να συζητήσει διάφορες πτυχές του Προγράμματός της με κατοίκους αλλά και καταστηματάρχες της περιοχής.

Κατά την επίσκεψή της στον Πολιτιστικό Σύλλογο Προμηθέα και τον Σύλλογο Κυβωτιανών Βέροιας που έγινε στον ίδιο χώρο, η Χαρούλα Ουσουλτζόγλου συνομίλησε με τα μέλη των συλλόγων αλλά και τους κατοίκους της περιοχής, ενώ δέχτηκε και ερωτήσεις από τους συγκεντρωμένους δημότες. Οι πρόεδροι των δύο συλλόγων ευχαρίστησαν τη υπ. Δήμαρχο για την μέχρι τώρα προσφορά της στο έργο που συντελούν και της ευχήθηκαν καλή επιτυχία, τονίζοντας ότι περιμένουν και στη νέα δημοτική περίοδο η στενή και γόνιμή τους συνεργασία να συνεχιστεί.

Σήμερα το βράδυ, η υπ. Δήμαρχος θα επισκεφτεί το Λαζοχώρι στις 7 το απόγευμα, στο Καφενείο Καρδανίδη και μιάμιση ώρα μετά, στις 8:30 το βράδυ θα βρίσκεται στο Ταγαροχώρι. Την Κυριακή, η Χαρούλα Ουσουλτζόγλου εγκαινιάζει το εκλογικό κέντρο στη Βέροια (Μητροπόλεως 26) στις 7 το απόγευμα ενώ τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου θα επισκεφτεί τις Βαρβάρες, στο χώρο του ΚΑΠΗ, στις 8 το βράδυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: