Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Χαρούλα... Ολοκλήρωση συνδιασμού

Από το γραφείο Τύπου της υπ. Δημάρχου Δ. Βέροιας και επικεφαλής του συνδυασμού "Συμπολιτεία", Χαρούλας Ουσουλτζόγλου-Γεωργιάδη, εστάλη η παρακάτω δήλωση σχετικά με την ολοκλήρωση της κατάρτισης του συνδυασμού της, με τον μέγιστο αριθμό υποψηφίων όπως προβλέπεται από το νόμο:

"Στις εκλογές του Νοεμβρίου, καλούμαστε να ψηφίσουμε αλλά και να ψηφιστούμε, με ένα νέο σύστημα. Ένα σύστημα που προβλέπει μεγαλύτερα ψηφοδέλτια προκειμένου να πετύχει και καλύτερη αντιπροσώπευση, με βάση τα ζητούμενα του αυτοδιοικητικού σχεδίου "Καλλικράτης". Την Κυριακή εκπνέει και τυπικά η προθεσμία υποβολής των υποψηφιοτήτων και για εμάς ολοκληρώνεται έτσι μια μακρά και ιδιαίτερα παραγωγική περίοδος επαφών και διαλόγου για την αναζήτηση της καλύτερης δυνατής εκπροσώπησης κάθε τοπικής κοινωνίας.

Είμαι πολύ υπερήφανη για τους ανθρώπους που επέλεξαν να δραστηριοποιηθούν στα κοινά μέσω της "Συμπολιτείας". Είναι καλοί συμπολίτες μας με ανιδιοτελή διάθεση για προσφορά στα κοινά. Τους ευχαριστώ όλους και όλες από την καρδιά μου και δεσμεύομαι και δημοσίως ότι δεν πρόκειται να διαψεύσω τις προσδοκίες τους. Καλώ όλους τους υποψηφίους και τις υποψήφιες της "Συμπολιτείας" να πιστέψουν στην επερχόμενη νίκη και να σκορπίσουν το Νέο Ήθος του συνδυασμού μας σε κάθε γωνιά και άκρο του νέου Δήμου Βέροιας".

Δεν υπάρχουν σχόλια: