Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Λουκέτο στην Τούμπα και -3...

Σοκ στον ΠΑΟΚ! Απορρίφθηκε από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ η έφεση του δικεφάλου. Συμπληρωματικά σημειώνεται πως αφαιρούνται από τους ασπρόμαυρους τρεις βαθμοί από τα πλέι οφ.
Η ανακοίνωση:

Η  Επιτροπή  Εφέσεων της ΕΠΟ με την υπ΄αριθμ. 45/6-5-2014 απόφασή  της  δέχεται τυπικά και  απορρίπτει  κατ΄ ουσίαν   την έφεση  της ΠΑΕ ΠΑΟΚ  κατά της  υπ΄ αριθμ. 203/30-4-2014 απόφασης  της ΠΕ/EΠΟ.

Συμπληρώνει την πρωτοβάθμια απόφαση της ΠΕ/ΕΠΟ  κατά την υπό στοιχείο Γ΄ διάταξη του διατακτικού της  από "…αφαιρεί από αυτή (ΠΑΕ ΠΑΟΚ) τρεις (3) βαθμούς από τον βαθμολογικό πίνακα" στο  "…αφαιρεί  από αυτή (ΠΑΕ ΠΑΟΚ ) τρείς (3) βαθμούς από τον βαθμολογικό πίνακα που συντάχθηκε, για την κατάταξη των ομάδων που έχουν το δικαίωμα να λάβουν μέρος στις διεθνείς διοργανώσεις χρονικής περιόδου 2013-2014".

Η αρχική τιμωρία

Θυμίζουμε πως ο ΠΑΟΚ είχε τιμωρηθεί από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ, για τα επεισόδια στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, αφαίρεση τριών βαθμών και 50.000 ευρώ.

Η πειθαρχική δίωξη που είχε ασκηθεί από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα έγινε εν μέρει δεκτή, γι' αυτό και επιβλήθηκε το χαμηλότερο δυνατό πρόστιμο στον ΠΑΟΚ.

Την ποινή της έδρας, ο "δικέφαλος του Βορρά" θα την εκτίσει στα εντός έδρας ματς με τον Ατρόμητο και τον Παναθηναϊκό για τα πλέι οφ.
Δείτε πως διαμορφώνεται η βαθμολογία των πλέι οφ, μετά την ποινή που επιβλήθηκε στον ΠΑΟΚ! ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: