Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Κ. Βοργιαζίδης: "Ενωμένοι, θα τα καταφέρουμε!"

Με αφορμή την οριστική καταμέτρηση των αποτελεσμάτων του δεύτερου γύρου των δημοτικών εκλογών, ο νέος Δήμαρχος Δ. Βέροιας Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, απέστειλε την παρακάτω ανακοίνωση:

"Οι δηλώσεις ευχαριστίας, αποτελούν παραδοσιακά μέρος του μετεκλογικού τυπικού που θέλει το νικητή ή τον ηττημένο να απευθύνεται στο εκλογικό σώμα και να ανταποδίδει την εμπιστοσύνη που δέχτηκε. Και έτσι είναι. Έτσι αισθάνομαι κι εγώ αλλά και κάθε υποψήφιος, επιτυχών ή μη. Το συναίσθημα της ευγνωμοσύνης είναι ένα πολύ ωραίο και αληθινό συναίσθημα. Ευγνωμοσύνη προς στον κόσμο που σε πίστεψε. Ευγνωμοσύνη προς τους συμβούλους που συσπειρώθηκαν γύρω από την κοινή Ιδέα. Η ευγνωμοσύνη όμως στην πολιτική, δεν είναι ένα απλό συναίσθημα.

Κυρίως είναι κινητήριος δύναμη. Μοχλός δράσης και αντίδρασης. Είναι το ψυχικό «καύσιμο» που θα μας δίνει ορμή και ζωντάνια για τα επόμενα πέντε χρόνια, μέχρι το 2019, να σχεδιάζουμε και να υλοποιούμε προγράμματα και δράσεις που θα κάνουν τη δική σου ζωή καλύτερη. Πιο χαμογελαστή. Πιο ασφαλή. Πιο αισιόδοξη. Πιο ευτυχισμένη.

Ευχαριστώ ιδιαιτέρως τους 8.000 καινούριους ψηφοφόρους που πλησίασαν το συνδυασμό μας τη δεύτερη Κυριακή. Τους συμπολίτες που "γύρισαν την πλάτη" στα κελεύσματα εκείνων που με περισσή έπαρση θεώρησαν ότι η μοίρα τους επεφύλαξε (-αλίμονο!-) το ρόλο του ρυθμιστή των εξελίξεων. Τέτοιες εξελίξεις, παρά τις διακαείς προσδοκίες ορισμένων, έχουν την τάση να αυτορυθμίζονται. Γιατί αυτή είναι η φύση της Δημοκρατίας. Να οδηγεί μέσα από τις διαδικασίες της, στις καθαρότερες λύσεις.

Και μ’ αυτόν τον τρόπο θα διοικήσουμε. Καθαρά. Ακομμάτιστα και υπερκομματικά, όπως προεκλογικά πολιτευτήκαμε. Ψύχραιμα, σοβαρά, υπεύθυνα. Είναι σαφές ότι προσυπογράφω τη δήλωση του συνυποψηφίου μου, κ. Καραπαναγιωτίδη, ότι δηλαδή μας ενώνει η αγάπη για τον τόπο μας. 

Καλή δύναμη σε όλους. Ενωμένοι, θα τα καταφέρουμε!".

Δεν υπάρχουν σχόλια: