Δευτέρα, 12 Μαΐου 2014

Γιατί πήρα την απόφαση να κατεβώ

Του Γεωργίου Καρύπογλου, Υποψήφιου Συμβούλου Δ.Κ. Βέροιας – "Δράση με Γνώση"
 
001-Viografiko-1Δεν είχα, ούτε και έχω καμία σχέση με πολιτική ή με κόμματα. Είμαι ένας από εσάς και μ' αυτές τις δηλώσεις, ήθελα να ξεκαθαρίσω τις σκέψεις, τις ιδέες και τις προθέσεις μου για την πόλη που αγαπώ και μεγάλωσα. Κατεβαίνω για πρώτη φορά υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές, όχι για τη δόξα και το χρήμα αλλά επειδή κουράστηκα να δέχομαι και να ανέχομαι παθητικά να αποφασίζουν οι άλλοι για εμένα, χωρίς εμένα. Θέλω και ζητώ την συνεργασία σας. Σας ζητώ να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο.

Οι καιροί πού ζούμε είναι δύσκολοι και κρίσιµοι και έχουμε υποχρέωση να λέμε τα πράγµατα με το όνοµά τους. Αυτό είναι το κλειδί για την αποτελεσματική λειτουργία της δημοκρατίας μας. Η οικονομική κρίση που μαστίζει τον κόσμο, έχει σαρώσει τα πάντα. Οι άνθρωποι, και ειδικά οι νέοι όπως εγώ, χωρίς ένα σίγουρο μέλλον, αναζητούν ένα στήριγμα. Μια ελπίδα. Πρέπει να δώσουμε σ' αυτούς τους νέους ανθρώπους ένα καινούργιο όραμα και την ευκαιρία να ανοίξουν τα φτερά τους και να δημιουργήσουν. Πρέπει να τους καθοδηγήσουμε, να τους υποστηρίξουμε και να τους δώσουμε ώθηση να δημιουργήσουν επιχειρηματικές δραστηριότητες.
Οι δημότες της Βέροιας, αξίζουν ένα καλύτερο μέλλον και είναι στο χέρι όλων µας, αυτό να γίνει µε τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η Βέροια χρειάζεται ένα Δήμαρχο που θα βιώνει τα προβλήματα και τα άγχη τους και θα συμβάλει ώστε οι Δημότες να "ξαναχαμογελάσουν". Ένα δήμαρχο που δεν θα απαξιώνει τους δημοκρατικούς θεσμούς. Ένα δήμαρχο οραματιστή, που θα εμπνέει στους πολίτες αισιοδοξία, με νέες ιδέες και οράματα. Που θα τους κάνει και πάλι να ελπίζουν.
Αυτή την ελπίδα φέρνει ο Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης. Το ψηφοδέλτιο που συγκρότησε, απαρτίζεται από νέους και αξιόλογους ανθρώπους, αλλά και πολίτες από όλο το κοινωνικό φάσμα. Απλούς λαϊκούς αγωνιστές από όλες τις κοινωνικές τάξεις και κομματικές αποχρώσεις. Αυτό ήταν εξαρχής για μένα ένα επιπλέον κίνητρο. Πιστεύω με μπροστάρη τον Κωνσταντίνο Βοργιαζίδη και αξιοποιώντας όλο το ανθρώπινο δυναμικό, που έχει την όρεξη, τη διάθεση και την ικανότητα να προσφέρει, μπορούμε να πετύχουμε θετικά αποτελέσματα για την ανάπτυξη του Δήμου μας και τη βελτίωση της ζωής των συμπολιτών μας.
Η πρόταση να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού "Δράση με Γνώση", την οποία αποδέχτηκα χωρίς δεύτερη σκέψη, είναι ιδιαίτερα τιμητική για μένα. Συμμετέχω ως υποψήφιος σύμβουλος της δημοτικής κοινότητας Βέροιας, γιατί γνωρίζω πολύ καλά τον άνθρωπο, αλλά και μέχρι τώρα Αντιδήμαρχο της πόλης μου Κωνσταντίνο Βοργιαζίδη. Πιστεύω στην προσωπικότητά και το χαρακτήρα του, διότι είναι άνθρωπος ικανός, έμπειρος, εξωστρεφής και, κυρίως, δεν είναι εγωπαθής! Διαθέτει όλα τα στοιχεία ως προσωπικότητα και έχει τη δυναμική για να κερδίσει το Δήμο Βέροιας. Με λίγα λόγια , τον πιστεύω και τον εμπιστεύομαι.
Όλοι μαζί θα πετύχουμε το στόχο, ώστε ο Δήμος Βέροιας στις εκλογές του Μαΐου να αλλάξει! Είναι η ευκαιρία όλων μας, να πάρουμε την Βέροια στα χέρια μας και να την κάνουμε καλύτερη και ανθρώπινη πόλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: