Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Δηλώσεις Καραπαναγιωτίδη και Μπέκη για το αποτέλεσμα των εκλογών

Από τα βάθη της καρδιάς μου, ευχαριστώ τον λαό του Δήμου Βέροιας, που αυτή την ιδιαίτερα κρίσιμη πρώτη εκλογική αναμέτρηση, ανέδειξε τον συνδυασμό της "Δύναμης Πολιτών", σε δύναμή του, με σημαντική μάλιστα διαφορά από τον  δεύτερο συνδυασμό.


Την επόμενη Κυριακή, καλούμε όλους τους πολίτες να στείλουν το ηχηρό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, να σημάνουν το σάλπισμα της νίκης!

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας, κοιτάζοντας μπροστά, όπως κάνουμε πάντα.

Η νίκη αυτή, θα είναι νίκη όλων των πολιτών του Δήμου μας!




Οι "Ενεργοί Πολίτες για το Δήμο Βέροιας - Ανατροπή Τώρα" ευχαριστούμε τους πολίτες του δήμου που μας τίμησαν με την ψήφο τους και δηλώνουμε ότι θα ανταποδώσουμε την εμπιστοσύνη τους παλεύοντας μέσα και έξω απ’ το δημοτικό συμβούλιο να κάνουμε πράξη το πρόγραμμα για το οποίο δεσμευτήκαμε. 
Φίλες και φίλοι, δώσαμε έναν τίμιο και ωραίο αγώνα, σε πολιτική βάση, χωρίς ταξίματα και ψεύτικες υποσχέσεις, χωρίς μηχανισμούς και πακτωλό χρημάτων, στηριγμένοι στις αρχές, τις αξίες και τα ιδανικά μας για μια κοινωνία δίκαιη, για έναν δήμο χωρίς παιδιά και αποπαίδια, για μια πόλη καθαρή από κάθε άποψη.
Το μήνυμά μας αυτό δεν "πέρασε" και δεν υιοθετήθηκε απ’ την πλειοψηφία των συμπολιτών μας που προτίμησε, σε καιρούς δύσκολους την πεπατημένη πολιτική του παλαιοκομματισμού και των μνημονίων, που μας οδήγησε στη σημερινή τραγική κατάσταση. Αυτό δε μας πτοεί. 
Εμείς, κάνοντας έναν συνολικό απολογισμό της παρουσίας μας, βλέποντας τα θετικά, αλλά και τα όποια λάθη και παραλείψεις μας, θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε απ’ τη θέση της αντιπολίτευσης, χωρίς διακρίσεις και προκαταλήψεις, αντλώντας δύναμη απ’ την αγάπη μας για την πόλη και από όσους δημότες και δημότισσες μας εμπιστεύτηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: