Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Ποιοι είναι οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές της "Ελιάς"

elia-idrytiki-diakyrixi-570
Σε ειδική εκδήλωση στον Κεραμεικό παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές της "Ελιάς", πρόσωπα που όπως είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, εκπροσωπούν την ενότητα, την ανανέωση, την ποιότητα και το ήθος της συνεργασίας.
Μεταξύ των ονομάτων που θα συμμετάσχουν στο ευρωψηφοδέλτιο είναι ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, ο Κυριάκος Πιερρακάκης και  η Αφροδίτη Αλ Σαλεχ, η πρώην υπουργός Κατερίνα Μπατζελή, η ευρωβουλευτής Συλβάνα Ράπτη, καθώς και η Εύα Καϊλή, ο Νίκος Μπίστης και ο Παντελής Καψής.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, σε ομιλία του πριν από την παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου της "Ελιάς- Δημοκρατική Παράταξη" ανέφερε ότι η ψήφος στην "Ελιά", στις ευρωεκλογές, είναι ψήφος για τη χώρα, την ανάκαμψη, την οικονομία, τις προοδευτικές αντιλήψεις και υπέρ της ενότητας της δημοκρατικής παράταξης στην Ελλάδα.

Ο κ. Βενιζέλος ανέφερε επίσης ότι η "Ελιά" είναι η δημοκρατική παράταξη, ιστορικά στην Ελλάδα και τώρα κάνει ένα σημαντικό, αλλά όχι το τελικό βήμα, καθώς, μετά τις ευρωεκλογές, θα συνεχίσει την παρουσία και την δράση της.
Αναφερόμενος στα άλλα κόμματα, τόνισε ότι με τη ΝΔ συνεργαζόμαστε σε μια κυβέρνηση εθνικής ανάγκης, επισημαίνοντας ότι υπάρχουν διακριτές διαφορές ανάμεσα σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, όπως για παράδειγμα το γεγονός ότι «η ΝΔ ακολουθεί το δρόμο του ευρωπαϊκού λαϊκού κόμματος και το ΠΑΣΟΚ εκείνον της ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας».
Αφησε μάλιστα αιχμές για τη ΔΗΜΑΡ αναφέροντας ότι πολλοί λένε ότι κινούνται στο χώρο μεταξύ ΝΔ και κομμουνιστικής αριστεράς, αλλά "δεν είμαστε όλοι ίδιοι", ενώ επιτέθηκε και πάλι κατά του ΣΥΡΙΖΑ, επαναλαμβάνοντας ότι "η στρατηγική της εφόδου απέτυχε από τα αποδυτήρια".
Εξάλλου, εξέφρασε την επιθυμία του ο νέος φορέας να εκφράσει την "κεντροαριστερά της ευθύνης". "Τώρα με το ψηφοδέλτιο η Ελιά αποκτά πρόσωπο. Τα πρόσωπα όλα μαζί και το καθένα ξεχωριστά εκπροσωπεί την ενότητα, την ανανέωση, την ποιότητα, το ήθος της συνεργασίας, την αντιπροσωπευτικότητα μας και την μαχητικότητα όλης αυτής της προσπάθειας", είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.
Όπως τόνισε ο κ. Βενιζέλος στο ψηφοδέλτιο της "Ελιάς", μετέχουν πολλές γυναίκες, αν και λιγότερες απ΄ό,τι θα ήθελε, πρόσωπα από όλες τις Περιφέρειες της χώρας, από όλες τις κοινωνικές ομάδες και πρόσθεσε ότι το ψηφοδέλτιο αυτό είναι ένα μεγάλο στοίχημα για το εγχείρημα της "Ελιάς".
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πρόσθεσε ότι στόχος είναι να ανατραπεί κάθε είδους μιζέρια ευχήθηκε στους υποψηφίους να έχουν ατομικά και συλλογικά το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την παράταξη και τη χώρα και δεν παρέλειψε να δηλώσει και υποστηρικτής τους.
Αναφορικά με τη σημερινή συζήτηση και ψηφοφορία για το πολυνομοσχέδιο, στη Βουλή, χαρακτήρισε την όλη διαδικασία, μια "μάχη τεραστίων διαστάσεων", η οποία θα επιβεβαιώσει την κρίσιμη στροφή για την έξοδο της χώρας από την κρίση και το μνημόνιο.
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο οποίος δεν είχε παραβρεθεί στη διήμερη συνδιάσκεψη της Ελιάς, προσερχόμενος στην εκδήλωση, δήλωσε ότι δύο χρόνια πριν, στις εθνικές εκλογές, "δεν ξέραμε πού βρισκόμαστε και που πατάμε» και πως ωστόσο «με κόπο και θυσίες οι Έλληνες πετύχαμε, το αξίζουμε να τα καταφέρουμε".
Υπογράμμισε μάλιστα ότι "το ΠΑΣΟΚ πήρε στην πλάτη του την ευθύνη της διαχείρισης της κρίσης, δεν λακίσαμε, δεν τα στρίψαμε" και πρόσθεσε ότι «παραμείναμε όρθιοι" και ότι "ανοίγεται ελπίδα για εκατοντάδες χιλιάδες ανέργους, τη μεσαία τάξη της χώρας, τους αδύναμους, το κράτος, την ανάπτυξη".
Εξάλλου, ο κ. Χρυσοχοΐδης σημείωσε ότι "το ΠΑΣΟΚ φιλοδοξεί να γίνει μέρος του πειράματος για μια νέα σύγχρονη δημοκρατική ελεύθερη, αναπτυξιακή Ελλάδα" και ότι στις ευρωεκλογές "θα ψηφίσουμε για την Ευρώπη που είχε τεράστιο θεσμικό έλλειμμα, δογματικό πολιτικό λόγο και πολιτική", καθώς "θέλουμε μια Ευρώπη όπου θα λέμε ‘καλημέρα’ μεταξύ μας και όχι ‘καλό κουράγιο’, αλληλέγγυα στους λαούς της". "Γι’ αυτό συμμετέχουμε στο ΕΣΚ, αυτή είναι η προσπάθεια που κάνει το ΠΑΣΟΚ και η δημοκρατική παράταξη για να ανοίξει ένας νέος ορίζοντας", τόνισε.
Ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, έχει αποστασιοποιηθεί από το όλο εγχείρημα καθώς απουσίαζε τόσο από τη διήμερη Συνδιάσκεψη της Ελιάς, όσο και από τη σημερινή εκδήλωση.
Ο Ανδρέας Λοβέρδος ανέφερε ότι η έγκαιρη παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου είναι ένα πρώτο δείγμα αξιοπιστίας της "Ελιάς", στο οποίο αποτυπώνεται το καθολικό αίτημα της κοινωνίας για ανανέωση, η οποία επιτυγχάνεται σε ποσοστό πάνω από 80%.
Τους 41 υποψήφιους (από τους 42 συνολικά) που προέρχονται από τα κόμματα, τις κινήσεις και τις πρωτοβουλίες που συγκροτούν την Ελιά, παρουσίασε η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, 'Αννυ Ποδηματά. Το όνομα του 42ου υποψήφιου, "του μουσουλμάνου συμπολίτη μας από τη Θράκη που θέλουμε να εκφράζει γνήσια το χώρο του", όπως είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.
Οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές της "Ελιάς" είναι:

ΑΓΑΝΙΔΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ, καθηγητής Ευρωπαϊκών Θεσμών και Οικονομικής Επιστήμης στην ιδιωτική εκπαίδευση. Υπήρξε μέλος και εκπρόσωπος της κίνησης "Η Γενιά των 700ευρώ", που κατάφερε το 2008 να αποσπάσει το Βραβείο του Ευρωπαίου Πολίτη.

ΑΛ ΣΑΛΕΧ ΑΦΡΟΔΙΤΗ, σπούδασε Θέατρο στη Δραματική Σχολή Βεάκη, Ψυχολογία στο ΑΠΘ, και Πολιτικές Επιστήμες στο ΕΚΠΑ. Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Κοινωνιολογίας από το CityUniversityofLondon.

ΑΜΑΡΑΝΤΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, πτυχιούχος Μηχανολόγος Εργοδηγός της Σχολής Εργοδηγών Κοζάνης. Εκλέχθηκε στο τοπικό συμβούλιο του Δήμου στο Ρόντελχάιμ Φραγκφούρτης.
ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΚΗΣ, σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο Πάντειο και στο Πανεπιστήμιο του Στρασβούργου. Εργάσθηκε στην ομάδα διαπραγματεύσεων για την ελληνική ένταξη στην ΕΟΚ του Υπουργείου Συντονισμού. Ήταν ένας από τους πρώτους Έλληνες υπαλλήλους της ΕΕ, με ειδικότητα στις θεσμικές σχέσεις.

ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ, διπλωματούχος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και κάτοχος τίτλου του μεταπτυχιακού προγράμματος "Νέα Υλικά και Περιβάλλον".

ΑΡΓΥΡΑΚΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ, πτυχιούχος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου της Κρακοβίας. Διατέλεσε Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Κτηνοτρόφων Δαύλειας (2007). Το 2009 εκλέγεται Αντιπρόεδρος του Συνεταιρισμού Κτηνοτρόφων Βοιωτίας, μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων Ελλάδας, ενώ από το  2014 είναι ιδρυτικό μέλος της τριτοβάθμιας Συνεταιριστικής Αγροτικής Οργάνωσης "ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ".

ΒΕΡΝΙΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, εφοπλιστής-πρώην υφυπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας.

ΒΡΕΤΤΟΣ ΣΠΥΡΟΣ, Κάτοχος διπλώματος και διδακτορικού από τη σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Η/Υ του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (Ε.Μ.Π), με δημοσιεύσεις σε διεθνή συνέδρια και περιοδικά. Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα στο πεδίο της Επιχειρησιακής Ευφυΐας (Business Intelligence) και Όρυξης Δεδομένων (Data Mining). Ενεργό πολιτικό μέλος της δημοκρατικής & προοδευτικής παράταξης από το 1987 (ΠΑΜΚ-ΠΑΣΠ-ΠΑΣΚ-ΠΑΣΟΚ).

ΓΑΡΓΑΛΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, δικηγόρος με ειδίκευση στο ποινικό δίκαιο. Μέλος ΚΕΣΑΘΕΑ, αρωγό μέλος του συλλόγου "ΦΛΟΓΑ". Μέλος του κινήματος πολιτών Βόλου "ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ".

ΓΙΑΛΟΥΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, απόφοιτος της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών με μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Εργάζεται ως δημοσιογράφος στη Δημόσια Τηλεόραση, παρουσιάζοντας το δελτίο ειδήσεων στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα. Έχει εργαστεί σε επιτροπές για την προσβασιμότητα των ΑμεΑ στη Τεχνολογία της Πληροφορικής.

ΔΑΛΙΑΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ, αρχιτέκτων Μηχανικός με σπουδές στην Αθήνα και στο Παρίσι. Αποφοίτησε από το τμήμα Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής του ΤΕΙ Αθήνας. Κατόπιν φοίτησε στην Ecole Nationale Superieure d'Architecture de Paris la Villette. Συνέχισε με σπουδές εξειδίκευσης στην πολεοδομία, στη χωροταξία και στις εδαφικές στρατηγικές.

ΕΠΙΤΡΟΠΑΚΗΣ ΜΑΝΟΣ, μουσικός.  Ξεκίνησε τις μουσικές του σπουδές στο βιολοντσέλο στο Δημοτικό Ωδείο Καβάλας σε ηλικία 10 ετών. Πήρε το δίπλωμά του από το Σύγχρονο Ωδείο Αθήνας. Απόφοιτος του τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

ΘΕΑΚΟΥ ΡΕΓΓΙΝΑ, σπούδασε Ιατρική στο ΕΚΠΑ. Διετέλεσε Διευθύντρια Ιατρικής Υπηρεσίας του 3ου Νοσοκομείου2002-2006. Από το 2008 έως το 2010 υπηρέτησε ως γενικός χειρουργός στην Πολυκλινική του Ολυμπιακού Χωριού (ΑΕΜΥ ΑΕ), το 2010 τοποθετήθηκε ως αναπληρώτρια διοικήτρια του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία». Το 2011 τοποθετήθηκε ως Διοικήτρια του Νοσοκομείου Παίδων «Π. & Α. Κυριακού».

ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ, δραστηριοποιείται ως ενεργός πολίτης με αναπηρία για την υπεράσπιση των κοινωνικών δικαιωμάτων για τα άτομα με αναπηρία και τις κοινωνικά αποκλεισμένες ομάδες και συμμετέχει στην κίνηση Παρέμβαση αναπήρων πολιτών. Αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα για θέματα κοινωνικής πολιτικής με έμφαση στα ζητήματα του κοινωνικού κράτους και των δομών του. Μέλος της πρωτοβουλίας των 58.

ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης. Παρακολούθησε το νυχτερινό Γυμνάσιο/Λύκειο στη Νίκαια, Πειραιά ενώ εργάστηκε στα ναυπηγεία Περάματος και δραστηριοποιήθηκε πολιτικά στη νεολαία Λαμπράκη. Φοίτησε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, στη Σχολή Οικονομικών Επιστημών του Λονδίνου (LSE) και στα πανεπιστήμια Μάντσεστερ και Άμστερνταμ.

ΚΑΙΛΗ ΕΥΑ, πρώην βουλευτής Θες/νίκης, αρχιτέκτων μηχανικός. Διετέλεσε Μέλος του Ελληνικού Κοινοβουλίου ως Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Περιφέρειας Ά Θεσσαλονίκης. Πρόεδρος Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας, του Υπουργείο Εσωτερικών.

ΚΑΡΔΑΡΑΣ ΕΥΘΥΜΗΣ, πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου πανεπιστήμιου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην πολιτική επικοινωνία από το πανεπιστήμιο City του Λονδίνου.

ΚΑΡΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, αρχιτέκτονας Μηχανικός. Απόφοιτος της Βαρβακείου Προτύπου Σχολής και της Αρχιτεκτονικής Σχολής του ΕΜΠ με μεταπτυχιακές σπουδές στο Λονδίνο.

ΚΑΤΣΕΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ, ελεύθερος επαγγελματίας στον χώρο της επικοινωνίας και της διαφήμισης.
ΚΑΨΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ, υφυπουργός αρμόδιος για τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση.

ΚΟΥΡΟΥΠΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, οδοντίατρος, υποδιοικήτρια του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας. Πτυχιούχος Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Εκπαιδεύτρια στο Τμήμα Βοηθών Οδοντιάτρων στη Σιβιτανίδειο Σχολή.

ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ενεργός  χρήστης social media. Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Δημοκριτείου πανεπιστημίου Θράκης και είναι κάτοχος master στο εμπορικό δίκαιο από το City University του Λονδίνου.

ΜΑΤΣΙΚΑ ΒΙΚΗ,  πτυχιούχος στις Πολιτικές Επιστήμες στο ΑΠΘ, και Δημοσιογραφίας στο Εργαστήρι Δημοσιογραφίας. Διαθέτει Master στις Διεθνείς, Ευρωπαϊκές και Οικονομικές Σπουδές στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, και στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο SDA Bocconi School of Management.

ΜΠΑΤΖΕΛΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, οικονομολόγος. Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Φθιώτιδας (2009-2012), Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων (2009-2010), Ευρωβουλευτής- Μέλος της Σοσιαλιστικής Ομάδας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (2004-2009).

ΜΠΙΣΤΗΣ ΝΙΚΟΣ, πήρε μέρος στον αντιδικτατορικό αγώνα μέσα από τις γραμμές της ΚΝΕ. Για την δράση του διώχτηκε και φυλακίστηκε. Το 1983 αποχώρησε από το ΚΚΕ και από τότε ενεργοποιείται στον χώρο της ανανεωτικής και σοσιαλιστικής Αριστεράς.

ΜΠΡΙΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, πρόεδρος νοσοκομειακών γιατρών Ηρακλείου. Σπούδασε στην Ιατρική σχολή της Ρώμης (La Sapienza). Ειδικεύτηκε στην Γενική Ιατρική στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου και από το 2003 εντάχθηκε στο Εθνικό Σύστημα Υγείας όπου εργάζεται μέχρι σήμερα με το βαθμό του Επιμελητή Α.

ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κέρκυρα. Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης. Συμμετείχε ως σύμβουλος επικοινωνίας και ανάπτυξης στα Υπουργεία Οικονομίας και Οικονομικών και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Το 2003 επέστρεψε στη Κέρκυρα και ανέλαβε τη θέση του Γενικού Διευθυντή στην Αναπτυξιακή Ιονίων Νήσων όπου εργάζεται μέχρι και σήμερα.

ΠΑΤΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, καθηγητής . Απόφοιτος του Γεωπονικού Πανεπιστήμιου Αθηνών με ειδικότητα στην Αγροτική Οικονομία και μεταπτυχιακό στην ολοκληρωμένη ανάπτυξη της υπαίθρου.

ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ-ΣΦΑΕΛΟΥ ΜΑΡΙΑ, πτυχιούχος Παιδαγωγικού τμήματος Νηπιαγωγών με μεταπτυχιακή ειδίκευση στην Πολιτική Επιστήμη και Κοινωνιολογία του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών.

ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, σπούδασε Οικονομικά στο πανεπιστήμιο Πειραιά, Παιδαγωγικά στο πανεπιστήμιο Κρήτης και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Πάντειο Πανεπιστήμιο από όπου πήρε το διδακτορικό του στις πολιτικές ασφάλειας.

ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ, απόφοιτος του Τμήματος Πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, του John F Kennedy School of Government του Πανεπιστημίου Harvard (Μάστερ στη Δημόσια Πολιτική), του ΜΙΤ (Μάστερ στην Τεχνολογική πολιτική) και Υποψήφιος διδάκτωρ διεθνούς πολιτικής οικονομίας του πανεπιστημίου της Οξφόρδης.

ΡΑΠΤΗ ΣΥΛΒΑΝΑ, νυν ευρωβουλευτής,  βουλευτής του ΠΑΣΟΚ από το 2004 έως το 2009, στην Α’ Περιφέρεια της Αθήνας.

ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ, προέρχεται από το χώρο των αστικών συγκοινωνιών, όπου ξεκίνησε να εργάζεται στην πρώην ΕΑΣ μέχρι και σήμερα στην Ε.ΘΕ.Λ – Ο.ΣΥ ως τεχνικός.

ΣΟΥΛΑΔΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, διεθνολόγος, υποψήφια διδάκτωρ στο τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστήμιου.

ΣΤΑΜΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, νομικός από τον Βόλο, με σπουδές στις πολιτικές επιστήμες με ειδίκευση στη δημόσια διοίκηση, στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών.

ΤΖΩΡΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, γιατρός, αναισθησιολόγος. Σπούδασε Ιατρική στην Ρουμανία και έκανε την ειδικότητά της στο ΚΑΤ και την εξειδίκευση στις ΗΠΑ.

ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ, φοίτησε στη σχολή Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου στο τμήμα Κοινωνικής Ανθρωπολογίας. Μεταπτυχιακές σπουδές στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου.

ΧΑΛΑΤΣΗ ΕΦΗ, απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων καθώς και πτυχιούχος του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών

ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ, λογοτέχνης, συγγραφέας και αρθρογράφος. Πτυχιούχος φιλολογίας του πανεπιστημίου του Στρασβούργου, σπούδασε κινηματογράφο στο ίδιο πανεπιστήμιο και δημοσιογραφία στο Λονδίνο.

ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ, γραμματέας της Νεολαίας του ΠΑΣΟΚ. Μετά την εισαγωγή του στη Νομική Σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης έζησε και σπούδασε για 5 χρόνια στην Κομοτηνή.

ΨΩΜΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ, απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το τμήμα Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου και υποψήφιος Διδάκτωρ.



Δεν υπάρχουν σχόλια: