Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Βοργιαζίδης: “Είμαστε κάθετα αντίθετοι με την ιδιωτικοποίηση του νερού”

vorgia deyabΕπίσκεψη στην ΔΕΥΑΒ και στις μεταποιητικές μονάδες Venus και Alexander πραγματοποίησαν, την Τρίτη, το πρωί ο υποψήφιος δήμαρχος Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης και οι συνεργάτες του υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι. Ξεκίνησαν τις επισκέψεις τους από την ΔΕΥΑΒ, όπου συναντήθηκαν με το προσωπικό της επιχείρησης.
"Είμαστε κάθετα αντίθετοι σε οποιαδήποτε προσπάθεια ιδιωτικοποίησης του νερού. Θέλουμε την ΔΕΥΑΒ δημοτική επιχείρηση και ευέλικτη όπως είναι σήμερα, χωρίς αλλαγή στο καθεστώς της. Είναι ζητήματα αδιαπραγμάτευτα για εμάς και τα στηρίζουμε", τόνισε ο κ. Βοργιαζίδης. "Μας κάλυψε 100% ο κ. Βοργιαζίδης" απάντησε ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων Ηλίας Τσιαμήτρος. Στον κ. Βοργιαζίδης τονίστηκε ότι θα πρέπει η επιχείρηση να έχει έσοδα – έξοδα ισοσκελισμένα για να μην απειληθεί με κλείσιμο (στην περίπτωση που εμφανίσει ζημία) και ότι λείπει από την ΔΕΥΑΒ προσωπικό για τις εξωτερικές εργασίες.

Σε Venus και Alexander

vorgia alexaderΑμέσως μετά ο κ. Βοργιαζίδης και οι συνεργάτες του μετέβησαν στις μεταποιητικές μονάδες Venus και Alexander. Στην Venus, η διοίκηση ενημέρωσε τον επικεφαλής του συνδυασμού "Δράση με Γνώση" για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της εταιρείας στις εξαγωγές, για το προσωπικό που απασχολεί αλλά και για τα προβλήματα ρευστότητας που δημιούργησε η κρίση.
vorgia venusΣτην μονάδα Alexander ο κ. Βοργιαζίδης και οι συνεργάτες του ενημερώθηκαν για την λειτουργία της και ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις της.
Και στις δυο επισκέψεις, ο υποψήφιος δήμαρχος τόνισε ότι αν εκλεγεί θα δημιουργήσει αντιδημαρχία αγροτικής ανάπτυξης και θα προσλάβει ειδικό συνεργάτη γεωπόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: