Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

“Ο ΠΑΟΚ οφείλει να ηγηθεί της προσπάθειας εξυγίανσης”


“Ο ΠΑΟΚ οφείλει να ηγηθεί της προσπάθειας εξυγίανσης”



Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταδίκασε τα επεισόδια που έγιναν στη Λεωφόρο, στην αναμέτρηση των πλέι οφ με τον Παναθηναϊκό και δεσμεύτηκε πως θα κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να εξαλειφθούν τέτοια περιστατικά κι έτσι να βοηθήσει στην εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: "Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ καταδικάζει απερίφραστα τα επεισόδια στον αγώνα του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και σκοπεύει να προβεί σε κάθε ενέργεια που κρίνεται αναγκαία προκειμένου να εξαλειφθούν τέτοια φαινόμενα, τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με τα ιδεώδη και την ιστορία του Δικέφαλου.

Οι κανόνες συμπεριφοράς είναι ξεκάθαροι και επιβάλλεται να γίνουν σεβαστοί από όλους. Η θέση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφορικά με τη συμπεριφορά των οπαδών έχει εκφραστεί επανειλημμένως.

Κάθε ενέργεια βίας είναι εκτός λογικής της συμπαράστασης προς την ομάδα. Ακόμη κι αν είναι αποτέλεσμα οποιασδήποτε μορφής πρόκλησης.

Ο ΠΑΟΚ οφείλει να ηγηθεί της προσπάθειας εξυγίανσης του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο μόνος τρόπος να συμβεί αυτό είναι ο ίδιος ο οργανισμός του Συλλόγου να εκπέμπει υγεία, να βγάζει περηφάνια και να εμπνέει σεβασμό στα αθλητικά ιδεώδη".

Δεν υπάρχουν σχόλια: