Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Κ. Βοργιαζίδης: "Ψηφίζουμε Δημοκρατία!" - Τελευταία δήλωση πριν τις εκλογές...

Από το γραφείο του υπ. Δημάρχου Δ. Βέροιας και επικεφαλής του συνδυασμού «Δράση με Γνώση», Κωνσταντίνου Βοργιαζίδη, εστάλη η παρακάτω δήλωση, ενόψει του β’ γύρου των εκλογών, την Κυριακή 25/05.

"Αγαπητοί μου συμπολίτες,

Η προεκλογική περίοδος κλείνει με το χειρότερο τρόπο. Με τη δημόσια δήλωση στήριξης της Χρυσής Αυγής στο πρόσωπο του κ. Καραπαναγιωτίδη. 

Όσο κατανοητή είναι η ανάγκη του για ανίερες και υπόγειες συμμαχίες, άλλο τόσο απίστευτη είναι η θρασεία και απροκάλυπτη, δημόσια επιβεβαίωσή της. Ξεπερνάει κάθε προηγούμενο. Είναι πανελλαδική "πρωτιά".

Οι τελευταίες εξελίξεις αποδεικνύουν ποιος ήταν πραγματικά το "σύστημα". Οι υβριστές της Δημοκρατίας γίνονται ξαφνικά … "συμπολίτες μας". Και οι δήθεν υπέρμαχοι της ανεξαρτησίας, συμμαχούν με το σκοτεινότερο κομμάτι της κοινωνίας. Και τελικά μένουν μόνοι, σε άδειες "κερκίδες"…

Δυο μήνες τώρα, απ’ άκρη σ’ άκρη του φιλήσυχου και δημοκρατικού μας Δήμου, παλεύω να διαφημίσω και να προωθήσω απόψεις, θέσεις, ιδέες, οράματα. Ύστερα από εξαντλητικό διάλογο, έθεσα πρώτος και εγκαίρως υπόψη σας το σχέδιό μου για το Δήμο Βέροιας. Νηφάλια και ήρεμα, χωρίς ακρότητες –τι να τις κάνεις αλήθεια τις ακρότητες όταν έχεις καθαρό λόγο;-, ψύχραιμα και υπεύθυνα, με γνώση των προβλημάτων και επίγνωση των απαιτούμενων λύσεων.

Θα ήθελα την Κυριακή να βροντοφωνάξουμε:

Ναι στη Δημοκρατία!
Ναι στο Χαμόγελο, την Ασφάλεια, την Ευημερία!
Ναι στο Φως!

Αυτή σου η ψήφος θα μείνει στην Ιστορία. Γιατί αυτή η νίκη, θα είναι κοινή νίκη όλων μας. Θα γίνει η νίκη που χρόνια περιμένουν οι πατεράδες και οι μανάδες μας, η νίκη που για χρόνια θα ανατρέφει τα παιδιά μας. Η νίκη του Φωτός, ενάντια στο Σκότος".

Δεν υπάρχουν σχόλια: